Компанията FAW-Volkswagen, която е съвместно предприятие на германския концерн Volkswagen

...
Компанията FAW-Volkswagen, която е съвместно предприятие на германския концерн Volkswagen
Коментари Харесай

Volkswagen извика за ремонт 430 000 коли в Китай

Компанията FAW-Volkswagen, която е взаимно дружество на немския тръст Volkswagen AG и китайския авто производител FAW, ще отзове за ремонт 430 388 автомобила, продадени в страната. Причината е недостатък в приборния панел, излиза наяве от известие на уеб страницата на Главното ръководство по контрол върху качеството, инспекциите и карантините (AQSIQ).

Ремонтната акция стартира на 1 март тази година.

Отзовани ще бъдат 371 737 автомобила модел Bora, създадени в интервала 16 февруари 2015 година - до 8 септември 2017 година. И също по този начин 58 651 коли от модела Bora C-Trek, създадени в интервала 25 декември 2015-а - до 21 септември 2017 година, се споделя в известието на ведомството, представено от Рrime.

Според данните на AQSIQ, при по-дълга употреба на автомобила и при екстремални условия колата може да загасне и да не възпламени заради отвод на панела да действа поради погрешен монтаж на водещите към него проводници. А това от своя страна може с-да докара до неприятни спешни обстановки.

Посочва се, че автопроизводителят ще размени дефектните елементи гратис. Той също по този начин е длъжен да уведоми документално притежателите на колити е от посочените модели за нуждата от този ремонт. Всеки автомобил ще премине безвъзмездна диагностика, която да откри дали той на процедура има посочените дефектни детайли и се нуждае от подмяната им.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР