Компанията Cloud Architects е проектирала сглобяема сферична къща с площ

...
Компанията Cloud Architects е проектирала сглобяема сферична къща с площ
Коментари Харесай

Сферична къща, която може да се достави насвякъде по света, ще бъде достъпна за продажба догодина

Компанията Cloud Architects е проектирала сглобяема сферична къща с повърхност 515 квадратни метра и на два етажа. Тя ще бъде налична за продажба по целия свят. Формата на кълбо с дължина 26 фута разрешава на дизайнерите да усилят оптимално пространство.

Малките домове се оферират в най-различни необикновени дизайни, от контейнери за транспорт до яйцевидна форма, само че кълбовидната форма към момента е рядко срещано събитие.

Базираните в Ню Йорк Cloud Architects уголемяват към този момент съществуващата " гама " от дребни домове. Сферичният дом с лимитирано издание ще влезе в продажба през идната година и ще бъде доставен на всички места по света. Дизайнерите го сътвориха, с цел да се побере в общоприет резервоар за доставка.

Cloud Architects с създатели Остап Рудакевич и Масаюки Соно имат опит в основаването на новаторски и необикновени дизайни. Тяхното портфолио включва дизайни като концепцията за космичен автомобил Hydrolander, House 02, вградена в рид, и концепцията на Mars Ice Home, основана в съдействие с НАСА.

Къщата ще бъде налична за всеки, който може да си разреши да я закупи, стига да има задоволително наличност за всички искащи.

Два кръгли прозореца заемат огромна част от повърхността на екстериора.

За този план дизайнерите поправят своя естествен способ за изследване на ревюто на слънцето, климата, топографията и гледките на местоположението. Те желаят да създадат дома подобаващ за съвсем всяко местонахождение.
 137-годишно жилище е най-скъпият парцел, разгласен за обмен в Ню Йорк. Вече 7 години търси покупател
137-годишно жилище е най-скъпият парцел, разгласен за обмен в Ню Йорк. Вече 7 години търси покупател

Сега то е оповестено за 79 милиона $

Крайният артикул има преимуществото, че може да се върти на несъмнено място. Заоблената форма усилва оптимално вътрешното пространство, а извитите стени го вършат да наподобява по-голям.

Къщата е устойчива на всеки климат, а извитата осанка понася добре сняг и дъжд. Могат да се прибавят и спомагателни изолационни панели, планувани от дизайнерите.

Къщите ще бъдат оборудвани с тръбопровод и по тях ще бъдат осъществявани довършителни работи.

Когато влезе в продажба по-късно тази година, клиентите ще могат да платят депозит и да дадат информация за местоположението си, преди да получат новия си дом.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР