Компанията Blackview бе много активна на пазара тази година, а

...
Компанията Blackview бе много активна на пазара тази година, а
Коментари Харесай

На 6-ти декември стартират продажбите на издръжливия смартфон Blackview BV9900 и смарт часовника BV-SW02

Компанията Blackview бе доста дейна на пазара тази година, а в този момент има намерение още повече да ускори наличието си, като показа два нови продукта. Това са издръжливият смарт телефон Blackview BV9900 с превъзходна камера, и смарт часовникът BV-SW02 , подобаващ както за бизнеса, по този начин и за спорта.



Според оповестена през днешния ден информация в уеб страницата на производителя се вижда, че Blackview BV9900 е доста харесван от потребителите със своите специфични благоприятни условия. Първо, това е устойчив мобилен телефон със документи IP68 & IP69K & MIL-STD-810G. Друга присъща специфичност на този смарт телефон е, че може да работи при температура до -30 ℃, което е значимо за избрана категория консуматори. Наистина потребна функционалност в една студена и снежна зима.

Нещо повече, Blackview BV9900 е първият устойчив смарт телефон на пазара, който има четворна съществена камера с основен оптичен датчик на Sony с резолюция 48 МР, допълнена с логаритми с детайли на изкуствен интелект. Резолюцията на втория датчик е 16 МР с широкоъгълна оптика. Третият фотосензор е с резолюция 5 МР и се употребява за премерване на дистанциите до обектите на сцената, а четвъртият оптичен датчик има резолюция 2 МР и оптика за макроснимки.

Хардуерната настройка е една от най-хубавите в този клас. Използва се системата върху чипа MediaTek Helio P90 с поддръжката на ИИ, налични са 8 GB оперативна памет вид LPDDR4X и 256 GB UFS 2.1 флаш диск. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 9 Pie.

Спецификациите на смарт телефона включват още 5,84-инчов Full HD+ екран с капкообразен отвор за предната камера, предпазен със закаленото стъкло от последно потомство Corning Gorilla Glass 5. Захранването се реализира от мощна акумулаторна батерия с потенциал 4380 mAh. Поддържат се NFC и всички (38) световни LTE честоти плюс dual 4G VoLTE. Устройството има пулсомер, барометър и и датчик за ултравиолетовото лъчение.

Вторият предлаган от Blackview артикул е смарт часовникът BV-SW02. Устройството е водоустойчиво и устоя 5ATM, всекидневно работи 15 дни с едно зареждане, има 12 спортни режима, а в комплекта са включени две каишки.

Сега се получи публично удостоверение, че продажбите на мобилните устройства Blackview BV9900 и BV-SW02 ще започват на 6-ти декември тази година. Ако сте се заинтересували от тях, можете да добавите Blackview BV9900 и BV-SW02 във виртуалната количка, с цел да бъдете едни от първите, които са се възползвали от световните продажби на тези две устройства.

И още, Blackview набира 10 души, които да тестват BV9900 и BV-SW02, като за тази цел получават гратис и двете устройства. Можете да се присъедините към акцията Blackview BV9900 Giveaway в формалния уебсайт на Blackview, с цел да вземете един комплект.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР