Компанията BenQ започна да отделя все повече внимание на пазара

...
Компанията BenQ започна да отделя все повече внимание на пазара
Коментари Харесай

BenQ TK800: бюджетен 4K HDR проектор

Компанията BenQ стартира да отделя от ден на ден внимание на пазара на бюджетни 4K HDR проектори. След сполучливия дебют на модела HT2550 с цена $1500, компанията анонсира новия 4K HDR проектор BenQ TK800.
BenQ TK800 може да се похвали с висока бляскавост от 3000 лумена против 2200 лумена при предходния HT2550. Производителят особено акцентира, че TK800 е присъщ със по-точното обрисуване на цветовете. Типично за бюджетните модели, новият проектор има Full HD резолюция. 4К се обезпечава благодарение на технологията XPR, даваща опция за изобразяването на 8,3 милиона пиксела, нужни за 4К.

Получаваното от BenQ TK800 изображение наподобява доста по-детайлно от общоприетото Full HD, само че е не е чак толкоз положително, каквото оферират пълноценните 4К проектори. Решението е един напълно рационален компромис сред цена и качество.

Сред останалите достолепия на новия проектор можем да изброим поддръжката на технологията BenQ SmartEco за автоматизирано контролиране яркостта на лампата според от показваното наличие, а режимът Economic Mode усилва софтуерния живот на лапата до 10 000 часа.

Качествения тон се обезпечава с потреблението на звучност с непрекъснати магнити от сплав с неодим, желязо и бор (NdFeB).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР