Компанията АвтоВАЗ публикува първите изображения на обновената Lada Granta, публичната

...
Компанията АвтоВАЗ публикува първите изображения на обновената Lada Granta, публичната
Коментари Харесай

Това е новата Lada Granta

Компанията АвтоВАЗ разгласява първите изображения на обновената Lada Granta, обществената премиера на която ще се състои по време на идното през август автомобилно ревю в Москва.

Това, което прави усещане е Х-образният дизайн на автомобила, който за първи път се появи на серийна кола при Vesta. Сега новата Granta е с напълно модифицирана предна част - нова радиаторна решетка, нови фарове, повишен размер на емблемата и нова ризница.

В корпусите на огледалата за назад виждане са интегрирани мигачи. Отзад пък, мястото за регистрационната табела е преместено от бронята на капака на багажника.



Преработени са и бронята, и стоп светлините, което съгласно руснаците се прави за образно олекотяване на задната част.

Детайлна информация по отношение на нови мотори и съществени възли и елементи все още няма. Тя ще бъде оповестена по време на салона в Москва. В момента Granta се предлага с 1.6-литров мотор с няколко мощностни характерности - 87, 98 и 106 и 114 к.с.

Следващото потомство на модела е планувано за 2021 година, когато ще бъде употребена румънската платформа от Dacia. Това е базата B0, на която сега се прави Dacia Logan.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР