Компанията AMD помага на потребителите, закупили дънна платка с чипсетите

...
Компанията AMD помага на потребителите, закупили дънна платка с чипсетите
Коментари Харесай

AMD дава безплатни Athlon 200GE за обновяване на UEFI в старите дъна

Компанията AMD оказва помощ на потребителите, закупили дънна платка с чипсетите B450 и X470, които желаят да слагат на нея някои от новите 7 nm процесори Ryzen 3000 . За тази категория купувачи компанията предлага безвъзмездни комплекти, включващи процесора Athlon 200GE и въздушно изстудяване за него. Идеята е потребителят да сложи този процесор на своята дънна платка и да обнови UEFI, тъй като новият Ryzen 3000 процесор не може да работи със остарелия UEFI.

Комплектът се дава за период от 10 дни, след което процесорът би трябвало да бъде върнат на AMD. Охладителят се подарява и е безвъзмезден. За оформяне на поръчката за приемане на този комплект е належащо да бъдат изпратени фотоси на новия Ryzen 3000 процесор, на дънната платка с въпросните чипсети и касовите бележки от закупуването на тези съставни елементи, включващи серийните номера на процесора и на дъното.

След като поръчката бъде утвърдена, хибридният процесор Athlon 200GE се изпраща на потребителя с авансово заплатена противоположна доставка. Желаещите да получат безплатния комплект би трябвало да посетят особено основаната уеб страница, да вкарат своите данни за контакт и нужната информация за съставените елементи, а в полето Problem Description е належащо да се вкара Boot kit required.

AMD не прецизира по какъв начин ще действа с потребителите, които откажат да връщат безплатния процесор Athlon 200GE.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР