Компания от няколко 16-годишни приятели се отправили на разходка към

...
Компания от няколко 16-годишни приятели се отправили на разходка към
Коментари Харесай

Трагедия: Тийнейджър се удави пред очите на приятелите си, които си помислили, че се шегува

Компания от няколко 16-годишни другари се отправили на разходка към водоем, ситуиран до британския град Манчестър, само че никой от тях не си и помислял, че това тяхно нехайно решение ще се трансформира в покруса. След като стигнали до водохранилището, Пол Лоусън споделил, че малко ще поплува, само че очевидно нещо се е объркало във водата и той почнал да вика и моли за помощ. Двама от компанията се хвърлили във водоема, само че останалите си помислили, че той просто се майтапи и не разбрали сериозността на ситуацията. За жал, било съдбовно късно, когато двете момчета достигнали до Пол, осведомят английските издания.

" Аз започнах да викам, а по-късно да се гмуркам, само че водата беше доста тъмна и мътна. След няколко минути краката ми изтръпнаха и трябваше да излизам ", описа единият от приятелите на умрелия.

На мястото на нещастието незабавно били извикани спасители и служители на реда, които се заели да търсят тялото. След известно време трупът на Пол бил изваден от дълбочина малко повече от два метра.



Майката на починалия съобщи, че Пол постоянно плувал в басейни и в никакъв случай не се е опитвал в открити водоеми. Съкрушена и със сълзи в очите тя благодарила на всички, които са се пробвали да спасят сина й.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР