Компания Disney отложи за 2021 г. излизането на екран на

...
Компания Disney отложи за 2021 г. излизането на екран на
Коментари Харесай

Disney отлага излизането на Черната вдовица и Уестсайдска история

Компания Disney отсрочи за 2021 година излизането на екран на супергеройската продукция "Черната вдовица " и римейка на хитовия мюзикъл "Уестсайдска история ", режисиран от Стивън Спилбърг, оповестява Българска телеграфна агенция.

Решението на "Дисни " да промени графика за излизане на 10 свои водещи продукции се явява пречка за операторите на киносалони, които се надяваха на късен прилив на гости в края на годината. "Черната вдовица " със Скарлет Йохансон в основната роля и римейкът на "Уестсайдска история " на режисьора Стивън Спилбърг бяха измежду най-големите заглавия, останали в холивудската стратегия за 2020 година

Според направените от "Дисни " промени супергеройската продукция "Черната вдовица ", която трябваше да излезе на екран на 6 ноември тази година, ще тръгне по кината на 7 май 2021 година Излизането на екран на "Уестсайдска история " се отсрочва с цяла година за декември 2021 година "Дисни " въпреки всичко не отписва напълно сезона.

Анимацията "За душата " – новото предложение на студио "Пиксар ", остава в календара за края на ноември. Излизането на екран на хоръра "The Empty Man " e изтеглено от декември за 23 октомври. "Смърт край Нил " на режисьора Кенет Брана се отсрочва от октомври за декември.

Поредният филм от киновселената на "Марвел " – "Вечните " с Анджелина Джоли  Анджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и някогашен модел. Анджелина е щерка на американския, ще излезе на екран през ноември идната година, вместо през февруари. Промените се постановат в резултат на разочароващите старания за връщането на американците в киносалоните, откакто през март коронавирусната пандемия "затвори " кината по целия свят.

Киносалоните в Съединени американски щати последователно започнаха да одобряват гости, само че тези в гъсто обитаеми места като Ню Йорк и Лос Анджелис към момента не работят. Сред няколкото огромни продукции, останали в календара за тази година, са новият филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд "Смъртта може да изчака ", който би трябвало да тръгне по кината на 20 ноември, и супергеройската лента "Жената знамение 1984 ", чието излизане на екран неотдавна беше отсрочено за 25 декември.

"Дисни " и други компании неведнъж променяха филмовите си графици в опити да преценяват по кое време коронавирусната пандемия ще отслабне задоволително, с цел да се върне публиката в киносалоните. Заради здравната рецесия множеството кино дебюти бяха отсрочени, до момента в който някои продукции излязоха непосредствено в стрийминг платформи, пропускайки огромния екран.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР