Компания Meta възстанови достъпа на бившия американски президент Доналд Тръмп

...
Компания Meta възстанови достъпа на бившия американски президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Година преди изборите Доналд Тръмп отново има достъп до Facebook и Instagram

Компания Meta възвърне достъпа на някогашния американски президент Доналд Тръмп до Фейсбук и Instagram, оповестява Reuters, цитирайки представителя на корпорацията Анди Стоун.

Припомняме, че сметките на Тръмп във тези обществени мрежи бяха блокирани след смъртоносните безредици на Капитолийския рид, избухнали на 6 януари 2021 година.

През януари Meta съобщи, че ще възвърне достъпа на Тръмп " през идващите седмици " и че в случай че той още веднъж наруши разпоредбите за потребление на платформите, достъпът му ще бъде блокиран за интервал от един месец до две години.
 Илон Мъск желае да върне Доналд Тръмп в Twitter
Илон Мъск желае да върне Доналд Тръмп в Twitter

Милиардерът разгласи новината

Следващата година Доналд Тръмп още веднъж ще взе участие в президентските избори в Съединени американски щати и връщането му в двете основни онлайн трибуни несъмнено са добра вест за него.

С решението на Meta той си възстановява достъпа до основни платформи, които му обезпечават връзка с гласоподаватели и благоприятни условия за набиране на средства за политически акции.

Присъствието на Доналд Тръмп в обществените мрежи провокира неодобрение. Законодатели от Демократическата партия считат, че той продължава да разгласява нездравословно наличие за изборите в нарушаване на политиките на Meta.

Акаунтът на Тръмп в Twitter беше възобновен през ноември 2022 година, малко откакто платформата беше добита от Илон Мъск. Малко преди този момент Доналд Тръмп разгласи желанието си да се кандидатира още веднъж на президентските избори през 2024 година.
 Ивана Тръмп остави след себе си $34 милиона: какво и при кого отива
Бившата брачна половинка на Доналд Тръмп остави след себе си $34 милиона: какво и при кого отива

Градска къща в Манхатън, апартамент в Маями Бийч и малко френски парцел са измежду нещата, които си разделят наследниците
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР