Компактният 24-инчов дисплей има QHD резолюция 2560×1440 пиксела(снимка: AGON by

...
Компактният 24-инчов дисплей има QHD резолюция 2560×1440 пиксела(снимка: AGON by
Коментари Харесай

AOC GAMING Q24G2A/BK - нов 24-инчов QHD монитор за игри


Компактният 24-инчов екран има QHD резолюция 2560×1440 пиксела
(снимка: AGON by AOC)

Брандът за геймърски монитори и ИТ аксесоари AGON by AOC разгласи компактния модел Q24G2A/BK, който е част от гамата AOC GAMING. Този екран за игри е екипиран с 23,8″ (60,4 см) IPS панел със забележителна QHD резолюция (2560×1440), впечатляваща скорост на освежаване от 165 Hz и време за реакция от 1 ms MPRT.

С контрастно съответствие 1000:1 и 108,7% покритие на sRGB, AOC GAMING Q24G2A/BK е планиран да обезпечи впечатляваща картина и дружелюбна продуктивност в пестяща място форма.

Компактният 24-инчов екран има QHD резолюция, която дава обещание заостреност и подробност с компактност от 123,4 ppi (пиксела на инч) – това е много повече от тази при общоприетите 24″ Full HD или 27″ QHD модели.

Високата компактност на пикселите и пестящият място дизайн вършат този екран съвършен избор за геймъри, търсещи потапящо прекарване в игрите, без да се постанова да жертват пространство на бюрото.

Q24G2A/BK е с тънки рамки и е подобаващ за конфигурации с няколко монитора. Освен това той предлага настройваща се по височина стойка, благодарение на която потребителите могат елементарно да намерят съвършената ергономична позиция.

Пестящият място дизайн вършат този екран съвършен избор за геймъри, които не желаят да жертват пространство на бюрото (снимка: AGON by AOC)

IPS панелът е с необятни ъгли на видимост от 178°/178° и подсигурява удобно зрително прекарване даже при гледане в профил. С покритие на 108,7% от цветовото пространство sRGB мониторът предлага богати, живи и точни цветове, което го прави подобаващ освен за игри, само че и за работа.

Със своя радушен IPS панел и 1 ms (MPRT) време за реакция, мониторът може да се оправи с бързи игри без замазване и призрачни резултати при придвижване. Пиковата бляскавост от 350 cd/m² генерира чисти и изпъкващи изображения при всевъзможни светлинни условия.

Съвместим с NVIDIA G-SYNC, новият Q24G2A/BK екран подсигурява плавна игра без раздробяване с понижено входно забавяне, което води до непрекъснато положително и прелестно прекарване.

Интеграцията със софтуера AOC G-Menu разрешава елементарен достъп до настройки за цвета, overdrive и други геймърски варианти. Те включват: Shadow Control за конфигурация на ярките светлини и сенките, Low Blue режим за удобно потребление късно през нощта, Dial Point – непрекъснат мерник за точно прицелване и Frame Counter за проявление на настоящите фрагменти в секунда.

AOC GAMING Q24G2A/BK е разполагаем на българския пазар от този месец на целесъобразна последна цена от 545 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР