Комисията за защита на потребителите няколко пъти са изпращали писма

...
Комисията за защита на потребителите няколко пъти са изпращали писма
Коментари Харесай

КЗП са сигнализирали на Ангелкова за нередностите в хотела в Чифлик

Комисията за отбрана на потребителите няколко пъти са изпращали писма до министъра на туризма Николина Ангелкова по отношение на нередностите в хотел " Чифлика Палас Ризорт и СПА ". Това съобщи пред " 24 часа " ръководителят на КЗП Димитър Маргаритов.

Припомняме, от трибуната на Народното събрание Ангелкова сподели, че ще изиска документи от КЗП, с цел да стартира процедура по лишаване на категоризацията.

" Ние сме правили доста инспекции в хотела и сме установявали редица несъответствия при категоризацията му, като сме налагали наказания ", посочи Маргаритов и добави, че са нередностите КЗП е уведомила министъра на туризма.

" Нашата работа е да откриваме нарушавания в категоризацията на хотели, като сме уведомили министъра на туризма и в документите сме описали нарушаванията ",обясни Димитър Маргаритов.

Общо 12 акта на стойност 10 хиляди лева са формирани на хотела, стана ясно от думите му. Проведените инспекции са от 2015 година и 2016 година

Отчетените нарушавания са липса на заведение за хранене и лоби бар, фризьорски салон, детска площадка и други, които би трябвало да се дават при категорията му. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР