Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) образува открито производство срещу

...
Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) образува открито производство срещу
Коментари Харесай

КЗК с ново съдебно производство срещу АПИ

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) образува намерено произвеждане против Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) по тъжба на сдружението " Обединение Зебра - Мегахим ", подадена по Закона за публичните поръчки (ЗОП). Решението на Комисия за защита на конкуренцията е оповестено на интернет страницата на Комисията. 

Жалбата е против решението на АПИ за полагане на хоризонтална маркировка по републиканските пътища, стопанисвани от АПИ, в Северен централен регион, включващ областите Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Силистра. 

По тъжба на сдружението " Лидер Консулт 2024 " Комисия за защита на конкуренцията образува намерено произвеждане против Община Бургас. Жалбата е подадена по реда на Закон за обществените поръчки. Тя е против решението на Общината за възлагане на консултантски услуги по ръководство на капиталовия развой, включващ осъществяване на инвеститорски надзор по време на създаване на Многопрофилната болница за интензивно лекуване на детски болести " Св. Анастасия " в Бургас. Детската болница в морския град ще бъде филиал на националната педиатрия в София, която следва да бъде построена. Българска телеграфна агенция напомня, че преди дни кметът на Бургас Димитър Николов подписа договорите за доставка на високотехнологична здравна инсталация, нужна за работата на клиниките и отделенията на изграждащата се сега болница. 

Комисия за защита на конкуренцията образува намерено произвеждане и против " МБАЛ - Свиленград " ЕООД по тъжба на " Сименс Хелткеър " ЕООД. Тя е подадена по реда на Закон за обществените поръчки и е против решението на болничното заведение за доставка, монтаж, стартиране в употреба и образование на личния състав за работа на компютърен томограф. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР