Комисията за финансов надзор одобри по-високи вноски на застрахователите, предлагащи

...
Комисията за финансов надзор одобри по-високи вноски на застрахователите, предлагащи
Коментари Харесай

Лоша новина. Удрят сериозно шофьорите

Комисията за финансов контрол утвърди по-високи вноски на застрахователите, предлагащи застраховка „ Гражданска отговорност “. По предложение на Съвета на Гаранционния фонд КФН дефинира вноската на застрахователите, предлагащи у нас застраховка „ Гражданска отговорност ” към Фонда за незастраховани моторни транспортни средства да стане 12.50 лева за всяко застраховано МПС, пишат pariteni.bg.

Размерът на вноската на застрахователите, предлагащи застраховка „ Злополука ” на пасажерите в средствата за публичен транспорт, не се трансформира и остава 0.15 лева за всяко място, без това на лидера.Вноската към Обезпечителния фонд пък става 3.50 лева за всяко застраховано МПС по „ Гражданска отговорност “, показаха от КФН.
-->
Общо вноската към Гаранционния фонд на всяко едно застраховано МПС по „ Гражданска отговорност “ към този момент ще бъде 16 лева, които се разпределят във въпросните два фонда.От сектора чакат полицата по „ Гражданска отговорност “ да нарастне от Нова година, като повода е растежът на цената на колите – и нови, и остарели, което води до увеличение на размера на застрахователното обезщетение.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР