Комисията за финансов надзор одобри по-високи вноски на застрахователите, предлагащи

...
Комисията за финансов надзор одобри по-високи вноски на застрахователите, предлагащи
Коментари Харесай

Одобриха по-високи вноски по „Гражданска отговорност“

Комисията за финансов контрол утвърди по-високи вноски на застрахователите, предлагащи застраховка „ Гражданска отговорност “. По предложение на Съвета на Гаранционния фонд КФН дефинира вноската на застрахователите, предлагащи у нас застраховка „ Гражданска отговорност ” към Фонда за незастраховани моторни транспортни средства да стане 12.50 лева за всяко застраховано МПС.

Размерът на вноската на застрахователите, предлагащи застраховка „ Злополука ” на пасажерите в средствата за публичен превоз  не се трансформира и остава 0.15 лева за всяко място, без това на лидера.

Вноската към Обезпечителния фонд пък става 3.50 лева за всяко застраховано МПС по „ Гражданска отговорност “, показаха от КФН.

Общо вноската към Гаранционни фонд на всяко едно застраховано МПС по „ Гражданска отговорност “ мече ще бъде 16 лева, които се разпределят във въпросните два фонда.

По-скъпа “Гражданска отговорност ” от Нова година

От сектора чакат полицата по „ Гражданска отговорност “ да нарастне от Нова година, като повода е растежът на цената на колите – и нови, и остарели, което води до увеличение размера на застрахователното обезщетение.

За повече финансови вести и други потребни препоръки, по отношение на персоналните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, с цел да не пропуснете нищо забавно от Pariteni.bgПо тематаС какъв брой ще нарастне застраховка „ Гражданска отговорност “ вноски Гражданска отговорност .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР