"Комисията по ревизия върна доверието към парламента и това е

...
"Комисията по ревизия върна доверието към парламента и това е
Коментари Харесай

Манолова vs Каназирева: Върнахме доверието! Не, беше цирк!

"Комисията по проверка върна доверието към Народното събрание и това е по този начин тъй като жителите за първи път имаха опция да подават сигнали ", съобщи Мая Манолова от „ Изправи се!Мутри вън! “ пред Българска национална телевизия. По думите й също за първи път рекетирани предприемачи пристигнали да опишат за проблемите си, тъкмо тъй като в този момент към този момент имали доверие.

Манолова сподели още, че сигналите подадени до комисията, които са повече от 100, са предадени на прокуратурата. „ Предали сме сигналите в прокуратирата и в европейската прокуратура при госпожа Кьовеши “ добави тя. Според нея, служебният кабинет би трябвало да освети корупцията в предходните ръководещи. Манолова акцентира, че работата на комисията отворила вратите на Народното събрание освен за рекетираните предприемачи, само че и за елементарните жители.

Комисията размени прокуратурата, отвърна Дани Каназирева от ГЕРБ пред публичната телевизия. „ Допреди три седмици, до момента в който ние намирахме решения на здравните проблеми, те стояха в профил и гледаха “, разяснява ексгубернатора на Пловдив. Според нея, хората, които се явиха пред Комисията по проверка са били готови. „ Как от 100 сигнала избраха тъкмо тези да показват “,по пита Каназирева. „ Парламентът беше замесен в предизборна акция “, безапелационна е тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР