Комисия за ревизия на управлението на Бойко Борисов готви лидерът

...
Комисия за ревизия на управлението на Бойко Борисов готви лидерът
Коментари Харесай

Мая Манолова готви комисия за ревизия на кабинета Борисов

Комисия за проверка на ръководството на Бойко Борисов готви водачът на “Изправи се! Мутри вън” Мая Манолова. Идеята ѝ се поддържа и от “Има подобен народ” на Слави Трифонов. Формацията упорства сегашния парламент да завърши дейностите по изработването на Националния проект за възобновяване от пандемията, с цел да се съблюдава периода за изпращането му в Европейска комисия, който е до 30 април.

" Депутатите от обединението са подготвени още в първия ден на Народното събрание да внесат предложение за комисия по проверка на ръководството на Бойко Борисов ", сподели Манолова пред БНР. Тя добави, че са разговаряли с партията на Слави Трифонов и те ще поддържат този план за решение.

“Ще настояваме да има парламентарен надзор всеки ден на всеки един от министрите на Бойко Борисов. Първи в Народното събрание ще извикаме финансовия министър Кирил Ананиев “, посочи още тя.

“Изправи се! Мутри вън!” ще упорства Народното събрание да реши изработването на Националния проект за резистентност и развиване да бъде финализиран от актуалното Народното събрание, с цел да бъде изпратен в инструкции период и България да не пропусне опцията да получи средствата от Европейския съюз.

Преди дни и няма да го внася за утвърждение от сегашния Министерски съвет. По него България би трябвало да усвои 12 милиарда лева до 2026 година, а срокът за представянето му в Европейска комисия е до 30 април 2021 година Проектите по него обаче би трябвало да бъдат контрактувани до 2023 г.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР