Комисия за разследване на така наречената подпорна стена на Шофьорския

...
Комисия за разследване на така наречената подпорна стена на Шофьорския
Коментари Харесай

Изправи се! Мутри вън! поиска комисия за подпорната стена на Алепу и къщата в Барселона

Комисия за следствие на по този начин наречената " подпорна стена " на Шофьорския плаж на Алепу, продажбата й от преди броени дни и къщата в Барселона, изиска във видео във Facebook националният представител от " Изправи се! Мутри вън! " Живко Табаков, който е и регионален координатор на " Изправи се.БГ " за Бургас.

Защо прокуратурата бездейства по проблема с изливането на бетон на Шофьорския плаж и за къщата в Барселона, са част от въпросите, които той задава.

В отговор на проведената група от ГЕРБ на Алепу по-рано през днешния ден той подсети, че брачният партньор на вицепремиера Екатерина Захариева е проектант на по този начин наречената " подпорна стена ", поради което над градежа има политически чадър от страна на институциите.

Табаков добави, че самият министър председател назова бетона " къщички за птици " и изрично отхвърляше да признае, че това е градеж на хотел, защото строителните действия се правят от близка до него компания.

Според Табаков продажбата би трябвало да е тествана, като той зададе задочно въпроси към премиера Борисов за редица неразследвани кавги от последните години на неговото ръководство, като " Кумгейт ", " Апартаментгейт ", " Суджукгейт ", " Ало, Ваньо ", къщата в Барселона, цялостните чекмеджета и Мата Хари.

Табаков пита присъстващите във видеото на ГЕРБ кметове на Стара Загора и на Бургас дали е съвпадане спечелването на публични поръчки за електробуси при сходни условия в двата града от една и съща компания, близка до тях, което той назовава " скандал за милиони ".

Колеги, припомняме, че на 30 април, на Разпети петък, Манолова персонално отиде на Алепу, с цел да напомни, че за изливането на бетон на Шофьорския плаж държавното управление на Борисов продължава да мълчи и да не подхваща никакви дейности по премахване на бетона.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР