Коментирайки опасенията на Киев за нова широкомащабна руска офанзива в

...
Коментирайки опасенията на Киев за нова широкомащабна руска офанзива в
Коментари Харесай

Лондон: Руското командване крои нереалистични планове

Коментирайки опасенията на Киев за нова широкомащабна съветска атака в Украйна през февруари, военното разузнаване на английското министерство на защитата написа в ежедневния си отчет удостоверява, че съветската войска е доста евентуално се пробва да възобнови настъпателните интервенции още от началото на януари , осведоми Руската работа на Би Би Си.

В същото време съветските сили съумяват да отвоюват единствено няколкостотин метра на седмица. Това съвсем несъмнено се дължи на обстоятелството, че Русия в този момент не разполага с муниции и маневрени единици, нужни за сполучливо нахлуване , споделят създателите на отчета.

Лондон счита, че съветското командване евентуално прави проекти, които изискват елементи с непълен личен състав и опит за реализиране на нереалистични цели - заради политически напън върху него.

Според английското разузнаване е малко евентуално през идващите седмици Русия да успее да натрупа нужните сили, с цел да повлияе доста на изхода от войната, предвижда английското разузнаване.
 Далекобойни ракети и изтребители - тематиките на Кулеба в Мюнхен
Далекобойни ракети и изтребители - тематиките на Кулеба в Мюнхен

Мюнхенската конференция по сигурността ще се организира от 17 до 19 февруари

Русия изпраща подкрепления в Източна Украйна преди нова атака , която може да стартира идната седмица по фронта, където се водят позиционни борби от месеци,.

, че украински публични лица смятат, че съветските сили се готвят да стартират широкомащабна решителна атака в Източна Украйна в средата до края на февруари. Украинският министър на защитата Олексий Резников съобщи на 5 февруари, че украинската войска чака Русия да стартира решителната си атака към 24 февруари, с цел да обвърже алегорично офанзивата с първата годишнина от съветското пълномащабно навлизане в Украйна.

Резников също по този начин посочи, че украинските военни не са следили образуването на съветски настъпателни групи в Харковско и Черниговско направление или Беларус; Говорителят на украинското Южно оперативно командване Наталия Хуменюк означи, че съветските сили евентуално се концентрират върху започване на настъпателни интервенции на изток, а не в Южна Украйна.

Неназован консултант на украинската войска сподели пред Financial Times, че Русия има намерение да стартира атака през идващите 10 дни (до 15 февруари), график, който ще разреши на съветските сили да ударят украинските позиции преди идването на западни танкове и бойни машини на пехотата.
 ISW: Русия се пробва да разсредоточи украинските войски преди нова атака
ISW: Русия се пробва да разсредоточи украинските войски преди нова атака

Тя ще стартира до един месец
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР