Коментарите на западните политици за връщането в Русия на блогъра

...
Коментарите на западните политици за връщането в Русия на блогъра
Коментари Харесай

Сергей Лавров: Западът използва случая с Навални за отвличане на вниманието от собствените си кризи

Коментарите на западните политици за връщането в Русия на блогъра Алексей Навални целят да отвлекат вниманието от дълбоката рецесия, в която се озоваха страните им. Това съобщи през днешния ден съветският външен министър на конференция за активността на дипломацията на Москва през 2020 година, съобщи ТАСС.

"Видяхме по какъв начин през вчерашния ден сграбчиха вчерашната вест за връщането на Навални в Руската федерация. Направо се усеща с каква наслада текат мнения под индиго. С наслада, тъй като това очевидно разрешава на западните политици да си мислят, че по този метод ще съумеят да отвлекат вниманието от извънредно дълбоката рецесия, в която се озова демократичният модел на развиване ", сподели той.

Лавров прикани вместо това "напротив, да се играе почтено и да се търсят в едно почтено и равноправно съдействие благоприятни условия за решение на свои вътрешни проблеми ". Днес никой не може да се оправи с проблемите си независимо, без присъединяване на интернационалните многостранни формати, съобщи той.

По думите му западните елити "в опит да решат някакви свои вътрешнополитически проблеми и задания на вътрешнополитическите битки интензивно търсят външни врагове и ги намират в Русия, Китай, Иран, Северна Корея, Куба, Венецуела. Този лист от страни е добре прочут ", уточни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР