Коментарите на западните политици относно завръщането на в Русия имат

...
Коментарите на западните политици относно завръщането на в Русия имат
Коментари Харесай

Лавров: На Запад историята с Навални е необходима, за да се отклони вниманието от вътрешните кризи

Коментарите на западните политици по отношение на завръщането на в Русия имат за цел да отклонят вниманието от дълбоката рецесия, в която се намират техните страни. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров на годишната огромна конференция за резултатите от активността на съветската дипломация през 2020 година, предава TACC.
„ Видяхме по какъв начин през вчерашния ден се възползваха от новината за завръщането на Навални в Руската федерация. Ясно можете да почувствате насладата, с която идват мненията. С наслада, тъй като наподобява, че разрешава на западните политици да мислят, че ще могат да отвлекат вниманието от най-дълбоката рецесия, в която се намира демократичният модел на развиване ", разяснява Лавров.
 В Русия стартира всеобщо имунизиране В Русия стартира всеобщо имунизиране
В Русия стартира акцията по всеобща имунизация против ковид, оповестява вестник „ Ведомости “, като напомня, че процесът...
По-рано той съобщи, че дейностите на Съединени американски щати и техните съдружници, ориентирани към подкопаване на архитектурата на интернационалната сигурност, провокират дълбока угриженост у Руската федерация. 
Министърът напомни, че 75-ата годишнина на Организация на обединените нации беше празнувана през 2020 година „ На фона на тези годишнини, несъмнено, ние сме надълбоко загрижени от продължаващите доста нагли дейности на Съединени американски щати и множеството от западните им съдружници, които са ориентирани към подкопаване на архитектурата на интернационалния живот, основана на Организация на обединените нации, на нейната харта. Като цяло изпращат до давност класическите форми и правила на интернационалното право в името на така наречен международен ред, учреден на правила ", цитира организацията думите на Лавров.
Според него западните елити се пробват да вземат решение личните си проблеми, търсейки външни врагове в лицето на Руската федерация, Китай и Иран.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР