Коментарът на френската евродепутатка Карима Дели за клипа на българското

...
Коментарът на френската евродепутатка Карима Дели за клипа на българското
Коментари Харесай

ПРАВО В ОЧИТЕ! Боил Банов: Мнението на Карима Дели за клипа е некомпетентно

Коментарът на френската евродепутатка Карима Дели за клипа на българското европредседателство не е способен, счита министърът на културата Боил Банов. В изявление за Би Ти Ви той съобщи, че е неуместно да се приказва за сексистки намек в рекламното видео на страната.

В петък евродепутатът от групата на " Зелените " Дели изиска свалянето на клипа поради една от откриващите изречения в него - че в България " от време на време " не " може да значи " да ". Авторите на клипа визират прословутия табиет на " назад кимане ", присъщ за България, само че на запад тя се асоциира със половия тормоз, сега на фокус посредством акцията #Me too. " Не " значи " не " е един от нейните девизи.

" Противно на това, което се твърди в формалния клип на Съвета на Европейски Съюз, чието председателство България поема този месец: " не " в никакъв случай не значи " да ". Основно предписание за единодушието и уважението към дамите. Настоявам клипът да бъде свален ", написа Дели в " Туитър ".

" Бих приел тези рецензии, в случай че откакто слязат от влака той я хване за косата и я ускори към всички тия хубости, с цел да ги гледа и тя към този момент, ще не ще, стартира да ги възприема ", съобщи министърът на културата. " Не знам по какъв начин да се изразя, некадърно е това мнение. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР