Коментарът му е в отговор на въпрос дали вече има

...
Коментарът му е в отговор на въпрос дали вече има
Коментари Харесай

Христо Иванов: Имена за бъдещото правителство ще има след консултациите при президента

Коментарът му е в отговор на въпрос дали към този момент има сделка сред партиите и обединенията, договарящи за съдружно съглашение, за състав и конструкция на новия кабинет и за ротационно председателство на Народното събрание.

Иванов посочи, че занапред груповите органи на обединението ще разискват и образуват решения. Той беше безапелационен, че решение за присъединяване в бъдещото държавно управление с министри ще има откакто целият развой приключи. " Това ще стане, когато минат консултациите при президента и влезем във формалната седмица на първия мандат ", изясни Христо Иванов.

" Има вътрешна връзка, която не се ангажирам да разясня. Договорки не можем да създадем, може да има единствено решения на наши органи, а такива няма ", посочи Иванов.

" И аз чета медии ", отговори той на въпрос за публикуваното в някои медии през днешния ден писмо от ДСБ до вътрешните структури на партията.

Какво тъкмо ще има като стъпки, като развой, зависи от " Продължаваме промяната ", акцентира ръководителят на " Да, България ".

Той също удостовери, че няма публично отправена номинация на Корнелия Нинова за ротационен ръководител на Народното събрание. По-рано самата лидерка на Българска социалистическа партия също отхвърли появилата се сходна информация.

Очаква се Христо Иванов още веднъж да бъде ръководител на ПГ на Демократична България, а Атанас Атанасов да бъде препоръчан за заместник-председател на Народното събрание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР