Коментар на Цветомир Найденов във Фейсбук Фъфлещият убиец Васко Черепа

...
Коментар на Цветомир Найденов във Фейсбук Фъфлещият убиец Васко Черепа
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Васил Божков да каже - рекет или данъци е плащал

Коментар на Цветомир Найденов във " Facebook "

Фъфлещият палач Васко Черепа е в серия! Вече се оплита в лъжите си грубо. Доскоро твърдеше, че си е плащал налозите както е по закон, в този момент споделя че при “новия данък” " Лотарията " и " Еврофутбол " е трябвало да се закрият и да останат хиляди чиновници без работа, та по тази причина не плащал правилно. А в този момент да кажа каква е истината: " Лотарията " нямаше да печели по 100 млн на година, а щеше да печели по 30 млн, а " Еврофутбол " нямаше да печели по 40 млн на година, а щеше да печели по 10 млн на година при “новия данък”.
В " Еврофутбол " и " Лотарията " няма хиляди чиновници на щат, а на трудов контракт са под 400 индивида и в двете компании дружно и то, тъй като щатът постоянно е бил раздут, поради монополното им състояние.
Черепа се жалва, че бил изхвърлян от всеки бизнес последователно...обяснението ми е, че по този начин става с всеки рекетьор влезнал в даден бизнес и бизнесът е обикновено да го изхвърли като непознато тяло.

Специално за хазартния бизнес-забрави, че 1993 година Стефан Найденов го взе в бизнеса с " Еврофутбол " и игралните зали и за признателност през 2019 г скочи да го убива и заграбва...не, Чери, не става по този начин, сладурче такова!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР