Коментар на Слави Трифонов във Фейсбук От вчерашното онлайн заседание

...
Коментар на Слави Трифонов във Фейсбук От вчерашното онлайн заседание
Коментари Харесай

Слави Трифонов към Бойко Борисов: Никой не е длъжен да те харесва

Коментар на Слави Трифонов във " Facebook "

От вчерашното онлайн съвещание на Министерски съвет едни думи на министър-председателя Бойко Борисов, меко казано, ме шокираха.

Думите са следните, изтъквам: „ …с цялото си почитание към младите и хората, които сигурно не ни харесват – и ние не харесваме тях. “
Това сподели Бойко Борисов през вчерашния ден.

Господин министър-председател, да не сте се побъркали?! Вашата работа, привилегии и отговорност е да служите на всички български жители, без значение от това дали ви харесват или не.

Защото вие не сте министър-председател единствено на тези, които са дали своят вот за ГЕРБ и за вас, а на всички български жители. Поведението ви повече отива на афектирана манекенка (да ми простят тези прелестни жени), в сравнение с министър-председател на една страна.

Господин министър-председател, аз също не ви одобрявам, дори напряко не мога да ви претърпявам, обаче одобрявам, че откакто сте министър-председател, би трябвало да съблюдавам законите и разпоредбите в тази страна, тъй като това ме прави виновен жител на България. А вие, откакто мислите и се държите по този начин, очевидно не ставате за тази работа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР