Комедийният актьор от САЩ Уил Феръл ще режисира и ще

...
Комедийният актьор от САЩ Уил Феръл ще режисира и ще
Коментари Харесай

Уил Феръл ще режисира филм, вдъхновен от конкурса „Евровизия“

Комедийният артист от Съединени американски щати Уил Феръл ще режисира и ще се снима във филм за стрийминг платформата Нетфликс, въодушевен от песенния конкурс " Евровизия " , съобщи Агенция Франс Прес.
 
Феръл ще бъде и съавтор на сюжета дружно с Андрю Стийл . Стийл е някогашен основен сценарист на скечовото шоу " На живо в събота вечер " , една от звездите на което години наред е 50-годишният комедиант.
 

Филмът, за излизането на който към момента няма посочена дата, се възприема като опит на Нетфликс да " съблазни " задгранични клиенти . Уил Феръл е следващата комедийна звезда след Майк Майърс, Адам Сандлър, Крис Рок и Роб Шнайдър - също някогашни звезди на шоуто " На живо в събота вечер ", с план за Нетфликс.
 
 Gulliver/Getty Images

Според редица медии Уил Феръл е бил осенен от концепцията за филм за " Евровизия " , откакто е участвал на тазгодишното издание на песенния конкурс в Лисабон . Комикът се е " запалил " по съревнованието, което не се радва на известност в Съединени американски щати , около брачната половинка си, шведската актриса, певица и продуцентка Вивека Полин.-->
 
Представители на Уил Феръл и Нетфликс не са дали отговор на молбите на организацията за коментар по отношение на планувания филм, въодушевен от " Евровизия ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР