Комедийната актриса Албена Михова напълно е забравила връзката си с

...
Комедийната актриса Албена Михова напълно е забравила връзката си с
Коментари Харесай

Албена Михова Пак Се Уреди С Младок В Кревата

Комедийната актриса Албена Михова изцяло е не запомнила връзката си с рокаджията Тома. Звездата от „ Полицаите на края на града ” е решила, че желае да си живее живота и няма време за нелепости. След като поради музиканта загуби толкоз скъпи години, в този момент Албена се е отказала от концепцията да основава отново дом с някой мъж, а се е хвърлила по флиротове.

Празничните дни издадоха, че русокоската отново е намерила любовта, въпреки и до момента да го е пазила в загадка. Актрисата се появи в компанията на русокос космат юноша, с който наподобява много близка. Макар да не демонстрират прекалено много интимности обществено за в този момент, съгласно близки до комедиантката, това е новият мъж в живота на Албена.

„ Тя не желае да се шуми прекалено много към нея. Животът й в този момент таман се поуспокои, та не и трябват отново драми и злословия ”, издават нейни сътрудници. Михова към този момент нямала искания да участва в обществото с каквото и да е друго от работните си достижения, след историята с Тома, с който много показно се събраха и по-късно разделиха. За това държала на поверителност от страна на колегата си и единствено отвреме в точния момент намеквала, че интимният й статус е „ ангажирана ”.

Покрай Албена в никакъв случай не са липсвали мераклии, само че нейната непокорност и дух ги плашела извънредно. След като бе зарязана след съвсем 6 години връзка с рокаджията Тома, русокоската завъртя главите на няколко ухажора.
СИНЪТ НА АЛБЕНА МИХОВА СКАНДАЛИЗИРА МРЕЖАТА 
Никой от тях обаче не съумя да укроти нейната напориста природа и в последна сметка да остане с нея за повече от няколко месеца. Малко откакто музикантът се появи с младо гадже, Албена му натри носа забивайки футболист. И с него обаче комедиантката не откри цялостната любовна естетика. Замени го с фитнесджия, след това с различен много млад мъж и по този начин около името й се завъртяха много влюбени мъже.

„ Тя не си търси съществено гадже. Живее ден за ден. Късно и е за сватби и още деца. Синът й към този момент е младеж и тя няма никакво предпочитание да му ражда братчета или сестричета ”, разкриват близки до актрисата.

Самата Албена от дълги години загатва в свои изявленията, че има напълно разнообразни проекти за бъдещето си от бутането на бебешки колички. Веднъж изгледала сина си, нямала желание отново да се заробва с нови отговорности. Това отхвърляло всевъзможни благоприятни условия да направи семейство с някой по-млад от нея мъж.

Всеки от ухажорите й в един миг започвал да приказва, че желае да има наследници, а за актрисата подобен проект въобще не бил преференциален. Тя харесвала работата си, имала желание да се натовари с нови задължения. За това всевъзможни съществени връзки по никакъв начин не били подобаващи. Изборът да си остава вкъщи, с цел да отглежда наследници изцяло противоречал на здравия разсъдък и никой мъж не можело да промени това.

Най-голямата й фантазия да има своя лична актьорска школа към този момент е осъществена и там комедиантката разходва силата си в грижи за деца. Възпитаниците й били като нейни лични отрочета, освен това без да се постанова да ги е изгледала от бебешката количка, написа „Уикенд“.

Точно това отказване от бебешките задания обаче, се оказа проблем във връзките й. Дивата актриса не желала мъж, който да й внесе нови отговорности в живота, а да й носи единствено приятност. Такива обаче били много по-млади от нея. Повечето й връстници имали потребност тъкмо от жена-съпруга, каквато Албена не желаела да става. Всъщност тъкмо тази роля в живота комедийната звезда избягвала да извършва. Липсата на интерес в тази посока я раздели с нейната последна огромна обич Тома Здравков.

ТОНИ ДИМИТРОВА СИ ХАРЕСА СИНА НА АЛБЕНА МИХОВА ЗА ЗЕТ



Музикантът, с който се срещнаха във „ Великолепната шесторка ” въпреки всичко желал да сътвори свое дете и упорствал с Михова да се заемат с тази задача.

Двамата имат разлика от повече от 10 години във възрастта си и с цел да станат родители не можело да отсрочват дълго. Актрисата обаче все си намирала мотив да избяга от неуместната тематика, та нека по-скоро да го откаже от налудничавата му концепция. За това и въпреки да приела за изменничество изневярата му с доста по-млада жена, Албена я очаквала.

„ Тя изцяло го е не запомнила след толкоз години. В началото беше доста смутена и даже се вайкаше, че ще остана сама до последно. След това обаче се поокопити и видя, че има доста риба в морето ”, издават осведомени.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР