Комбинацията от две синтетични антитела срещу COVID-19 на американската фармацевтична

...
Комбинацията от две синтетични антитела срещу COVID-19 на американската фармацевтична
Коментари Харесай

Ново сензационно лекарство срещу К-19 намалява болните и починалите със 70%

Комбинацията от две синтетични антитела против COVID-19 на американската фармацевтична компания „ Илай Лили “ понижава хоспитализациите и умрелите със 70%, настояват от компанията, представени от Агенция Франс Прес,

"Двете антитела дружно имат капацитет да понижават доста смъртността при високорискови пациенти ", акцентира основният теоретичен шеф на компанията Даниел Сковронски.

Оповестените резултати са от трети стадий на тестванията с присъединяване на 1035 души, При този стадий пациентите са получили или плацебо, или комбинацията от двете антитела.

От групата на пациентите, получили лечението, са умряли едвам 11, или 2,1%, до момента в който от другата група те са 36, или 7%.

Компанията съобщи, че ще продължи да учи лекарството в друго изпитване, с цел да изследва дали по-ниските дози ще доведат до сходно влияние.

Моноклоналните антитела са създадени в лаборатория версии на естествените защитни сили на организма за битка с инфекциите.

Много учени приветстваха техния капацитет за битка с COVID-19 и както „ Илай Лили “, по този начин и биотехнологичната компания „ Редженерон “ получиха позволения за незабавна приложимост за лекуването си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР