Командването на Сухопътните войски обяви конкурс за попълване на 246

...
Командването на Сухопътните войски обяви конкурс за попълване на 246
Коментари Харесай

Сухопътните войски търси 246 войници


Командването на Сухопътните войски разгласи конкурс за попълване на 246 вакантни войнишки длъжности във военните формирования в гарнизони: Стара Загора, Хасково и Ямбол (75 длъжности), Карлово и Казанлък (61 длъжности), Пловдив (16 длъжности), Белене (20 длъжности), Свобода (23 длъжности), Плевен (19 длъжности), Сливен (18 длъжности) и Мусачево (14 длъжности).

Кандидатите за приемане на военна работа би трябвало да са приключили цивилен, междинни или висши учебни заведения. Те би трябвало да подадат документи до 2 февруари следващата година посредством структурите на Централното военно окръжие и заявление до командирите на военните формирования. В заявката могат да посочат до три длъжности, за които аплайват.

Конкурсът ще се организира във военните формирования по график в интервала 8 – 18 май 2018 година В него са включени изпит по физическа подготовка, изпит-тест за обща просвета и събеседване с претендента.

Изпитът по физическа подготовка на претендентите ще се организира посредством установяване на качествата им за мощ - лицеви опори и коремни преси, експедитивност - тичане совалка 10х10 метра и устойчивост - крос 1000 метра. Тестът за обща просвета включва 100 въпроса, като за всеки верен отговор на въпрос се дава по една точка. Времето за осъществяване на теста е с дълготрайност до 60 минути. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР