Командоси и полицаи изведоха 57 годишния мъж, баракадирал се в

...
Командоси и полицаи изведоха 57 годишния мъж, баракадирал се в
Коментари Харесай

Полицаи и командоси изведоха барикадиралия се в кв. Овча Купел

Командоси и служители на реда изведоха 57 годишния мъж, баракадирал се в жилището си в кв. Овча Купел в София. Кризата продължи малко по-малко от денонощие.

През това време психолози се опитваха да убедят мъжа да излезе от вкъщи си, само че без триумф. Той не е ранен и е бил самичък в жилището. Твърди се, че има психологични отклонения.

57-годишният мъж, който се бе барикадирал в дома си в квартал " Овча Купел " в София, се затворил в себе си след гибелта на брачната половинка си през януари тази година, настояват съседи.

Жената била неработоспособен (хипофизно джудже). Според комшиите той прекратил контакт с тях, а някои настояват, че почнал постоянно да пие повече корав алкохол. Комшията Николай Стоянов, който живее в прилежащия вход, сподели, че доста пъти е канил 57-годишния мъж на по кафе или бира, само че той внезапно му отказвал с аргумента, че има пари. " Казах му ела да изпием бира, а той сприхаво ми споделяше " Не, аз имам пари ".

Мъжът обаче бил мирен и до момента в никакъв случай не е показал бурно държание. Блокът, в който се разиграва случая, е същият, в който преди години бе убита свекървата на арбитър Нели Куцкова. Извършителите от дълго време към този момент са в пандиза.

57-годишният мъж се грижил и за две кучета, споделиха негови съседи.

Очаквайте подробности
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР