Кучето Байдън Командир ухапа друг агент от Тайните служби

...
Командър, двугодишната немска овчарка на семейство Байдън, ухапа още един
Коментари Харесай

Командър, двугодишната немска овчарка на семейство Байдън, ухапа още един агент от Тайните служби.

Нападението е станало в понеделник вечерта и офицерът е бил лекуван комплексно, се казва в изявление на Тайните служби във вторник.

Това е 11-ият път, когато кучето ухапва пазач в Белия дом или дома на семейство Байдън.

Пресасекретарят на Белия дом по-рано обвини атаките стреса от живота в Белия дом.

"Както всички знаете, комплексът на Белия дом може да бъде уникален и много стресиращ. Това е нещо, което съм сигурна, че всички можете да разберете", каза тя в Юли.

"Това е уникално и е стресиращо за всички нас. Така че можете да си представите какво е за семеен домашен любимец или семейни домашни любимци, по-общо. "

Командър е по-младата от двете немски овчарки на семейство Байдън. Другите инциденти с ухапвания се случиха в дома на президента и първата дама в Делауеър.

„Вчера около 20:00 ч. полицейски служител от униформения отдел на Тайните служби влезе в контакт с домашен любимец от Първото семейство и беше ухапан“, каза говорителят на Тайните служби Антъни Гулиелми.< /p>

По-късно той каза пред CNN, че раненият полицай е разговарял с директора на Тайните служби Кимбърли Чийтъл във вторник и се чувства добре.

През юли служители на Белия дом казаха, че се опитват да използват нови техники за завързване и обучение на Commander, след поредица от атаки срещу персонала.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg