Колумбийският колоездач Наиро Кинтана от тима на "Аркеа-Самсик", в чиято

...
Колумбийският колоездач Наиро Кинтана от тима на "Аркеа-Самсик", в чиято
Коментари Харесай

Кинтана отрече да е използвал забранени вещества

Колумбийският колоездач Наиро Кинтана от отбора на "Аркеа-Самсик ", в чиято хотелска стая в Мерибел френската полиция откри химични субстанции с неуточнен генезис, съобщи в профила си във Facebook, че е изцяло почтен и не е употребявал допинг по време на Обиколката на Франция.

Кинтана приключи на 17-о място в надпреварата, което завърши в неделя, което разочарова последователите му, само че по-сериозните проблеми за някогашния победител в обиколките на Испания и Италия се оказаха свързани с управляващите във Франция.

"Полицията влезе в стаята ми и конфискува изцяло законни витаминни добавки. Предполагам обаче, че техният генезис не е бил прочут на прокуратурата. По тази причина казусът се забави. Искам обаче да изясня, че допинг при мен в никакъв случай не е намиран.

Прокурорът на Марсилия Доминик Лоренс сподели, че следствието продължава и занапред ще бъдат разпитвани още очевидци. Колоездачите от тима на "Аркеа-Самсик " са дали показания в понеделник. Докторът и психотерапевтът на отбора, които също са били привикани в понеделник, са били освободени чак във вторник вечерта.

"Никога не съм се съветвал с хора, които не са част от нашия екип. Нямам и в никакъв случай не съм имал нещо за криене ", добави Кинтана, откакто мениджърът на отбора Еманюел Юбер уточни, че следствието не е против тима, а против лица, които не са свързани с отбора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР