Колумбийската порно актриса Есперанза Гомес, която наскоро обяви завръщане в

...
Колумбийската порно актриса Есперанза Гомес, която наскоро обяви завръщане в
Коментари Харесай

Порно актриса, изгубила над 5 млн. последователи, съди Meta

Колумбийската порно актриса Есперанза Гомес, която неотдавна разгласи завръщане в промишлеността за възрастни, завежда дело против компанията Meta, която е собственик на обществените мрежи Instagram и Фейсбук, осведоми испанският всекидневник " Ел Паис ".

Причината е, че Instagram е закрил профила ѝ в обществената платформа, като по този метод е изгубила над 5 млн. почитатели, което пък се отразило отрицателно върху работните ѝ задължения и приходите ѝ.

За задачата Гомес към този момент се е съветвала с специалисти по цифрови права, които ѝ обяснили, че има всички учредения да стартира правосъдна борба.

Всъщност враждата сред нея и Meta стартира още в края на 2021 година Тя твърди, че през март и ноември м.г. била осведомена от Instagram, че шест от оповестените ѝ фотоси в обществената мрежа са били отстранени, защото предложили полови услуги, което нарушавало стандартите на общността.

Според актрисата от филмите за възрастни обаче тя постоянно е спазвала разпоредбите, наложени от Instagram, и в никакъв случай не е разгласила в мрежата фотоси с вулгарно наличие, нито е предложила полови услуги.

Гомес разяснява, че от декември м.г. е изпратила минимум 20 молби с искане да ѝ се възвърне профилът, само че не е получила никакъв отгвор.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР