Колоритният реквизитор на Слави Трифонов изнесе и последните остатъци от

...
Колоритният реквизитор на Слави Трифонов изнесе и последните остатъци от
Коментари Харесай

Ванката изнесе студиото на Слави


Колоритният реквизитор на Слави Трифонов изнесе и последните останки от студиото на Дългия в Би Ти Ви, разбра HotArena. Иван Атанасов-Ванката тези дни се завъртя към бившето си работно място, с цел да „ омете ” това, което е останало там. Той извози няколко колички багаж, цялостни с всевъзможни вехтории.

Сред първите предмети, които Ванката натовари в личния си джип, беше много остарял на тип шах с табла, каквито от години към този момент не могат да се намерят на родния пазар. „ Я че си я земем тая табла, и без тва никой не я употребява ”, разгласи реквизиторът на собствен прочут, който срещна край студиото.

Въпросният предмет явно бе много препатил, до момента в който стигне до багажника на Ванката, само че това не го спря да си го прибере за бъдеща приложимост, написа " Уикенд ".

След като заключи таблата, Атанасов още веднъж се насочи към някогашните владения на Слави Трифонов и този път избута оттова офис стол, върху седалката на който се мъдреше кошница, цялостна с всевъзможни вехтории, в това число порцеланова ваза, която евентуално е красяла някоя от работните стаи на екипа на Дългия.

Всичко това бе натоварено деликатно в аления джип на Ванката, заедно със стола. Накрая пристигна ред и на мегафон в оранжево и черно, който също бе заключен в багажника.

След като и последният предмет бе прилежно спретнат, реквизиторът реши да почерпи за новите придобивки пазача на паркинга пред бившето студио, където бе оставил джипа си. Той му подаде боза и баничка, обгърната в найлоново пликче.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР