Колоритният футболист Валери Божинов заби майка с дете, пише „Телеграф“.

...
Колоритният футболист Валери Божинов заби майка с дете, пише „Телеграф“.
Коментари Харесай

Разбра се коя е новата на Валери Божинов

Колоритният футболист Валери Божинов заби майка с дете, написа „ Телеграф “. Велислава Миланова е новата на Божинов.

От профила на дамата във Facebook излиза наяве, че е привърженичка на пластичните интервенции, че забележимата й възраст е към 40 години. Майка е на едно дете - момиче в тийнейджърска възраст. Повечето фотоси в изявленията на русокоската са заключени. Последната, която може да бъде забелязана е от началото на март и съгласно осведомени е от колата на футболиста.
Припомняме, че Валери се снабди неотдавна със спортно първокласна Audi, с кафяв кожен салон, съвсем като този от фотографията на Велислава. Свидетели на срещите на двамата разкриват, че Божинката постоянно е бил засичан да се разхожда в един от столичните молове на разположение с едрогърдата дама. Валери бил много великодушен и й купувал първокласни облекла от марковите магазини.

Проверка в обществените мрежи демонстрира, че Валери следва Велислава в Instagram. Това е необичайно, защото измежду всички профили, които той следи са майките на децата му - певицата Алисия и плеймейтката Николета Лозанова, както и няколко известни от спорта дами.
 Тя е новата на Божинов! - Клюки.БГ
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР