Колоритният бивш спортен журналист Алекси Сокачев очаква второ дете от

...
Колоритният бивш спортен журналист Алекси Сокачев очаква второ дете от
Коментари Харесай

Несравнимата двойка спортни журналисти- Алекси Сокачев и Елена Яръмова, очакват да им се случи нещо уникално! Какво направиха те…

Колоритният някогашен състезателен публицист Алекси Сокачев чака второ дете от половинката си Елена Яръмова, съобщи HotArena.

Водещата на спортните вести по Би Ти Ви към този момент е излязла в болничен преди раждането, а нейното място в излъчванията заема младата Флорина Иванова.

Това ще бъде второ дете в фамилията. Яръмова и Сокачев към този момент имат момиченце на 9 години, което от дълго време ги молело и за братче, и за сестриче. Сега било на върха на щастието, че най-сетне фантазията му ще с реализира, писа „ Уикенд “.

До раждането има още много време, само че майката е предпочела да остане у дома и да си почива, вместо да се товари с непотребна работа. Това решение тя взела, откакто се посъветвала с лекаря, който следи бременността ѝ. Според него, стресът от новинарската работа, тичането по спортни събития и непрекъснатото висене пред компютрите в нюзрума на малкия екран не са потребни за бебето, което е на път.

Основният проблем обаче били нервите, хвърляни всекидневно в общата работа с другата водеща на спорта – Николета Маданска, която от години спи с шефа на новините Венелин Петков. Публична загадка е, че именно стройната русокоска е била в основата на уволнението на Алекси Сокачев от малкия екран преди 2 години. Обявеният за „ класик ” в сектора коментатор направи възторг с виковете си: „ Моци, Моци! ”, откакто румънецът избави две дузпи за Лудогорец и с това класира тима за груповата фаза на Шампионска лига.

Сокачев бе награден като най-атрактивен футболен коментатор, а малко по-късно – уволнен от Би Ти Ви. Половинката му Елена резервира работата си, само че се приказва, че всеки ден в нюзрума за нея бил същински пъкъл. Причината – конфликтът с колежката ѝ Николета, която колела и бесела в спортния отдел. До ден сегашен бъдещата майка не можела да ѝ елементарни уволнението на мъжа си, а Маданска едвам я понасяла и непрекъснато ѝ създавала проблеми.

Излизането й по майчинство принудило хората в Би Ти Ви да търсят заместница на Елена. До връщането ѝ на работа вместо нея в нюзрума ще се изявява не по-малко красивата и много по-млада Флорина Иванова. Момичето има единствено 4 години стаж като кореспондент, само че пък ги е натрупало при Сашо Диков в малкия екран, която той до неотдавна ръководеше – Би Ай Ти.

Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР