Колоритната кулинарка Божана Кацарова, която спечели голямата награда в третия

...
Колоритната кулинарка Божана Кацарова, която спечели голямата награда в третия
Коментари Харесай

Шеф Божана се похвали с нов ресторант, но крие ново гадже

Колоритната кулинарка Божана Кацарова, която завоюва огромната премия в третия сезон на кулинарното тв шоу " Мастър началник “, се похвали, че отваря ресторант в столицата. Това разкри самата тя в обществените мрежи:

" София е най-любимият ми град в света и точка по въпроса. Сърцето ми страда всякога, когато виждам красивите здания да пустеят и да се разрушават. Благодаря на Чехословашкия клуб, който повярва в нашата концепция за съвременно " читалище “, което да събира под един покрив красиви, надарени и забавни хора. Аз съм горда от мен и моя екип и нямам самообладание да ви покажем всички неповторими неща, които сме замислили в нашия нов замък “, написа кулинарката, като разгласява и първите фотоси, позирайки с чаровна усмивка и ключ в ръка.

Междувременно Божана се пробва да скрие своята нова половинката от любопитните погледи на светските хроникьори. За него се знае само, че е загадъчен чужденец, който се показва в уебпространството като Кеш Кингсли. Най-вероятно той участва на значимото за половинката му разкриване. Повод за тези догатки даде една от фотосите ѝ, споделена под формата на стори в Инстаграм, където на фрагмента бе уловена мъжка сянка, написа plovdiv24.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР