Колкото повече оръжия с голям обсег доставя Западът на режима

...
Колкото повече оръжия с голям обсег доставя Западът на режима
Коментари Харесай

Лавров се закани да отдалечи западните оръжия с голям обсег от руските територии

Колкото повече оръжия с огромен обхват доставя Западът на режима в Киев, толкоз по-далеч те ще би трябвало да бъдат отдалечи от съветските територии. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров, представен от ТАСС.

Ако в този момент се стремим да преместим артилерията на украинските въоръжени сили на разстояние, което няма да съставлява опасност за нашите територии, то колкото повече далекобойни оръжия се доставят на режима в Киев, толкоз по-далеч ще би трябвало да бъдат преместени надалеч от териториите, които са част от страната ни, посочи министърът.

Отговаряйки на въпроса защо развиване на събитията да се готви, Лавров уточни, че Москва изхожда от обективните действителности . На първо място от тези действителности, които са заложени в нашето законодателство, нашата конституция. Четири нови територии - две национални републики, две области - се причислиха към Руската федерация след референдум. Според мен тук няма въпроси, сподели той. По думите му Западът не може да се успокои и като в прословутите приказки затъва от ден на ден и повече в известна субстанция, в тресавище, съгласно мен това играе значима роля в хода на интервенцията.
 Украйна води ускорени договаряния със Запада за ракети с огромен обхват
Украйна води ускорени договаряния със Запада за ракети с огромен обхват

Киев желае американски ракети ATACMS, към този момент Вашингтон отхвърля

Според външния министър ескалацията на спора пораства като снежна топка . Всичко стартира с доставките на някакви каски за украинската войска, след това се появи леко стрелково оръжие, в този момент към този момент, добави Лавров.

Германският канцлер Олаф Шолц се кълне, че това в никакъв случай няма да се случи, само че Шолц е прочут и със способността си да трансформира позицията си много бързо, разясни първият посланик на Русия. " Освен това той надалеч не е самичък там. Той сподели, че НАТО в никакъв случай няма да се бие против Русия, а неговият министър на външните работи Аналена Бърбок съобщи: ние към този момент водиме война против Русия и всички го вършим дружно, уточни Лавров.
 Лавров от Претория: Западът попречи на Украйна да договаря
Лавров от Претория: Западът попречи на Украйна да договаря

Русия търси поддръжка за позицията си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР