Колкото повече години се трупат, толкова по-суетни стават хората, особено,

...
Колкото повече години се трупат, толкова по-суетни стават хората, особено,
Коментари Харесай

Три зодии остаряват красиво

Колкото повече години се натрупат, толкоз по-суетни стават хората, изключително, в случай че са от женски пол. Някои хора даже бързо, бързо си разрешават да се обръщат към експерти, които да им сложат филъри.

Възможно ли е обаче колкото повече се натрупат годините, толкоз по-красиви да ставаме?

Отговорът на този въпрос дават група астролози, които са провели изследване. Експертите са безапелационни, че представителите на три зодиакални знака остаряват красиво, а колкото повече време минава, толкоз по-неустоими са.

Рак

Хората от тази зодия са доста скромни и срамежливи, те са и елементарно раними. Тези дами са доста сантиментални, нежни и грациозни, само че не прекомерно самоуверени. Те се опасяват да позволяват непознати бързо до себе си. С годините те се учат да обичат себе си и да управляват страстите си. Те отделят доста време, с цел да се усъвършенстват. Не не помнят нито за вътрешната, нито за външната си хубост. С годините стават все по-привлекателни за противоположния пол. Мъжете Рак не изостават доста от дамите. Те по природа са водачи и завоеватели. С годините развиват тези качества, стават по-красиви, по-силни и по-смели, написа Жената Блиц.

Везни

Това са доста кардинални хора, които обаче постоянно си опонират. Като млади са доста неуверени. Предпочитат да не са в центъра на прожекторите. В даден миг обаче пък осъзнават, че второстепенните функции не са за тях. Те обичат да изпъкват с ярки облекла и аксесоари. Чрез тях показват себе си. Чарът им с времето става все по-осезаем. Жените се радват на вниманието на противоположния пол постоянно. Мъжете Везни обръщат още от млади години повече внимание на външния си тип и се интересуват от стилните трендове. Те постоянно са безупречни. Обичат танците, поезията, пеенето, а с годините откриват от ден на ден свои гении.

Козирог

Дори и в юношеството си Козирозите се разграничават от приятелите си с дисциплинираност и доста увереност. Те изненадват възрастните с неизменност и са една крачка пред другите постоянно. Момичетата Козирог печелят вниманието с вътрешна мощ, сексапил, старание, а и воал от тайнственост. Тези дами обаче не са съдбовни съблазнителки. С годините те стават все по-хубави, както отлежалото вино. Мъжете Козирог се трансформират, когато осъзнаят, че младостта към този момент е зад тях. С течение на времето стартират да имат високо самочувствие, стават по прогресивни и очароват всички към себе си. Те са сполучливи и точно тази им работна харизма впечатлява близките и ги поддържа постоянно млади.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР