Колкото по-топло става навън, толкова повече ни се иска да

...
Колкото по-топло става навън, толкова повече ни се иска да
Коментари Харесай

Комбинацията, която ще виждаме много често този сезон

Колкото по-топло става на открито, толкоз повече ни се желае да захвърлим всички палта и пуловери. Все по-често вадим пролетните връхни облекла, а трендовете ни дават опция да избираме сред шлифери, кожени якета, бомбър якета и, несъмнено, блейзъри (особено oversize). Именно върху обемните сака се фокусираме през днешния ден и по-точно комбинирането им с пай топ или даже сутиен изпод. Да, дизайнерите все по-често избират да се заиграват с будоарната мода, изваждайки на показ това, което нормално оставаше прикрито преди. Но даже и да не си представяме най-дантеления сутиен, който да се демонстрира под блейзъра, то има задоволително плътни и по-спортни модели, които да го заместят. Да не приказваме и за кроп топовете и спортните сутиени, които също стоят забавно под елегантно сако.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

Тази композиция към този момент много сме я виждали в Инстаграм фийда си и при нея мъжката кройка на блейзъра контрастира доста добре с женствеността на изрязания топ или даже бралет сутиена. Изискан както постоянно, блейзърът е основна дреха в разгара на сезона и се предлага в разнообразни материи и кройки. Той от дълго време е заел особено място в сърцата ни, тъй като можем да го включваме и в грациозен, и в по-небрежен стайлинг.

Специално за съчетаване с топ, е по-добре да се насочим към обемните силуети, само че като избор на цветове няма никакви ограничавания, като долната част може да е по-ярка и да изпъква или пък тъкмо противоположното – да бъде неутрална, а връхната дреха да е звездата в тоалета. Що се отнася до долната му част, е добре панталонът да е в звук с блейзъра. Може да се съчетава и с дънки или пола, а при надграждането с аксесоари прибавяме някое макси колие – един от трендовете при бижутата този сезон.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Leonie Hanne (@leoniehanne)

 
Назаем от стила на Алекса Чънг: 7 шопинг находки за грациозен тоалет

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР