Колкото и вдъхновяващи да са рекламите на големи брандове като

...
Колкото и вдъхновяващи да са рекламите на големи брандове като
Коментари Харесай

Adidas пак ядоса хората

Колкото и вдъхновяващи да са рекламите на огромни марки като adidas, от време на време се случва посланията им да не се възприемат еднообразно от хората.
 Adidas, Z.N.E. 01, Z.N.E 01 ANC, FWD-02 Sport и кои слушалки са верните за нас
Кои от новите безжични слушалки adidas да изберем

За да не е самотна “диагоналката ”

И рекламният клип към акцията Impossible Is Nothing, което се въртеше по колежанските баскетболни мачове, познати като Мартенска полуда, е тъкмо подобен. Във видеото, качено в YouTube още от 14 февруари, виждаме седем мощни и уверени дами.

Това са волейболистката Тифани Абреу , баскетболистката Асма Елбадави , моделът Ели Голдстейн , лекоатлетката Фатима Ибрахими , скейтбордиската Момижи Нишия , йога инструкторката Джасмин Станли и актрисата и модел Хо-Йон юнг .

Пред Yahoo Life от adidas споделят, че рекламата има за цел да показва силата на спорта да трансформира животи. Също по този начин, че компанията поддържа дамите, които минават разнообразни граници и се борят за тъждество сред половете. На терена и отвън него.

И до момента в който включването на трансджендър волейболистката Тифани Абреу се хареса на LGBTQIA+ общността, то се откриха хора, които възнегодуваха против наличието на бразилката в рекламата.
 Adidas, спортни сутиени и рекламата на компанията с голи женски гърди
Рекламата с голи женски гърди, която провокира полемики

Сбъркаха ли adidas

Според Yahoo Life, в обществените мрежи е имало мнения от недоволни хора, които не считат, че мястото на Абреу е в рекламата поради обстоятелството, че е трансджендър. Някои даже са заплашвали, че повече няма да си купуват артикули на adidas. От компанията пък споделят, че рекламата е част от техния ангажимент да основават по-справедливо бъдеще в спорта.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР