Колкото и да се пише за Мариела Нордел, винаги ще

...
Колкото и да се пише за Мариела Нордел, винаги ще
Коментари Харесай

Това някакъв виц ли е?! Риалити звездата Мариела Нордел: Отказах да стана любовница на Васил Божков!

Колкото и да се написа за Мариела Нордел, постоянно ще бъде малко, тъй като къдрокосата участничка в един от най-зрелищните сезони на „ ВИП брат ” е цялостна с изненади, а животът й е заслужен за латино сериал. Нордел  обича да пътува, да чете и да се усъвършенства. Живяла е на петте континента. Зад гърба си има два брака и една щерка – Никол.

Тя е неповторима персона, в жилите на която тече българска, испанска, френска, гръцка, китайска и еврейска кръв. Баба й Каридад е била държанка на кубинския водач Фулхенсио Батиста, от който ражда наследник Антонио, който пък е бащата на Мариела. Ето какво сподели в изявление за " Уикенд " Мариела.

- Г-жо Нордел, от няколко дни сте в България, сложена под карантина. Разбрахме, че още на летище „ София ” сте била „ вкарана в премеждие ”. Какво тъкмо се случи?
- У дома съм си, чета, работя. Върховен административен съд анулира заповед №130 на министър Кирил Ананиев за карантинните ограничения поради превишаване на пълномощията, непросветеност и като незаконна. За страдание, мен не ме хваща тази „ прошка ”, тъй като заповедта беше годна до 13 май. Аз влязох в страната 14 май и съм под карантина въз основа на заповед 265 от 14 май тази година. В знак на митинг против неуместните и противоконституционни нормативни актове в България, против безхаберието на нашите политици и „ способени органи ” разгласих гладна стачка. От 15 май съм на вода от чешмата. Чувствам се доста добре!

- Какво се случи на летището?
- Порази ме и грубото поведение на здравната инспекторка, която ме обслужи на летището в 21 часа на 14 май, откакто кацнах с полета от Айндховен. Тя ме издърпа от цялата редица чакащи. Дебнеше с един таблет, на който видях моите данни. Като ме зърна, възкликна: „ Ела тук! Тъкмо теб чаках ” Завлече ме на служебното контролно-пропусквателен пункт, където ревизират екипажите, а не елементарните пасажери и настоя да ми записва паспорта, все едно съм влезнала в България. След това не ме пусна да мина границата, а ме върна още веднъж в безграничната директна зона.  После си обясних за какво го е направила – с цел да не мога да откажа да подпиша документите и да се прибера със същия полет назад. Държа се жестоко и невъзпитано, отхвърли да отговори на въпросите ми и ме заплаши, че в случай че доста запитвам и зная, можела да ме въдвори и на друго място да си изкарам 14-дневната карантина. Един другар от полицията след това ми изясни, че „ другото място ” е било ареста към летището... Накара ме да подпиша  „ Декларация за запознаване с наставление за слагане под карантина ” и още един документ на таблета й, който не ми разреши да прочета. Като й зададох въпрос: „ Защо е това предумишлено отношение единствено към мен? ”, троснато ми измърмори: „ Защото си ми симпатична ”. Така работят виновните органи, на които са им дали някаква власт - по благосклонности...

- Обявихте, че ще търсите правата си по правосъден път...
- Да, към този момент се свързах с юрист и той ще внесе тъжба в Районния съд София. Също изпратих писмо до негово превъзходителство шведския дипломат, отговарящ за България и Министерство на външните работи на Швеция, защото съм шведски жител.

- Напоследък се приказва за арестите около Васил Божков, арестувани са и членове на фамилията му. Вие също сте се познавали добре, а се носят и разнообразни клюки...
- Можех да съм на мястото на ЛиЛана, ха-ха-ха. Шегувам се, не желая нейното място. Да, срещала съм Божков около шведския си брачен партньор, който демонстрираше интерес в бизнес аспект към него. Интересна персона е Божков, съчетава острия разум на математик, шахматист, който планува 7 хода напред и на момче от Родопите, което гледа да те впечатли. Но едно би трябвало да му се признае - джентълмен е и цар на великодушните жестове. Умее да впечатли една дама.

- Защо отказахте да бъдете в сантиментални връзки?!
 - Какво да ви кажа? Веднъж като пътувахме в колата, той си постави ръката на коляното ми и непосредствено предложи: „ Искаш ли да ми станеш държанка? ”. Прозвуча ми като Стефан Данаилов в „ Дами канят ” – „ Ти, знаеш ли, че имаш страхотни очи ”.  Разбира се, че му отхвърлих. По това време бях омъжена, само че даже и да не бях, не бих му станала държанка - просто не е мой вид. Въпреки че обичам мощните мъже и тези, които са се потвърдили. Енергията, която Божков излъчва, е особена. Не мога да ви я опиша с думи. Честно казано, постоянно аз съм избирала мъжете си, а не те мен.

- Не е поискал да бъде с вас силово, срещу волята ви?
- Това са цялостни нелепости. Четох, че сякаш имало някакви изнасилено от него девойки, което е несериозно. Божков имаше триумф с дамите и надали някоя е била с него срещу волята си. Наистина е неотразим, само че просто не е мой вид.

- Как ще приключи съгласно вас сагата с него?
- Ако продължава по този начин - на час по лъжичка с информацията, ще приключи печално като Цветан Василев. Според мен, би трябвало да е по-смел и коренен. Той към този момент няма какво да губи и би трябвало да рискува. Чувам, че може да стане предпазен очевидец на Кьовеши, тя е войник и никак не си поплюва. Друг вид е просто да удари по имиджа на настойниците на съперника му - сега, в който протежето им стане неуместен, те самите ще го махнат. Западняците не търпят някой или нещо да им накърнява имиджа. В мига, в който интернационалните медии гръмнат с информацията на Божков, чадърът над съперника му ще падне. За задачата обаче би трябвало да показа всичко, цялостните доказателства, а не както в този момент - с пипетката по капка. Трябва да му е ясно, че не е в позиция да се пазари и следвайки досегашната тактичност – по малко да пуска това или това, единствено ще загуби.

- Правиха ли ви тест за ковид?
- Нямам вирус. Напълно здрава съм. Не ме мислете!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР