Колкото и да се грижим за нашите очила, понякога изглежда,

...
Колкото и да се грижим за нашите очила, понякога изглежда,
Коментари Харесай

5 лесни начини за премахване на драскотини от очила

Колкото и да се грижим за нашите очила, от време на време наподобява, че мазнини и драскотини се появяват от нищото. Не сме сигурни по какъв начин това е допустимо, само че сме сигурни, че това също ви нервира. Очилата не са евтини и последното нещо, което желаеме да имаме драскотини върху тях. Ето за какво ние ви намираме бързи, елементарни и най-важните евтини способи да премахнете драскотините от очилата.

1. Сода бикарбонат и вода



Смесете една чаена лъжичка сода за самун с една супена лъжица вода, тъй че да получите паста. Избършете стъклата с забрадка от микрофибър и поставете тази паста. След това просто изплакнете с вода.

2.Бял оцет



Смесете оцет и сода бикарбонат, тъй че да получите паста, по-късно натрийте с драскотините.

3. Алкохол



Навлажнете кърпата от микрофибър със примес от алкохол и сода за самун, тъй че да се изтрият драскотини и мазнини от очилата

4. Шампоан за бебета



Изсипете шампоан върху забрадка от микрофибър и разтрийте остърганите очила. Сапунът също ще направи предпазен пласт на очилата.

5. Детергент за миене на съдове



Смесете няколко капки препарат за миене на съдове и почистващ препарат за стъкло, който имате вкъщи и с тази примес премахнете от очилата си мазнините, замърсяванията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР