Колкото и да обичаме минимализма и монохромните визии, не можем

...
Колкото и да обичаме минимализма и монохромните визии, не можем
Коментари Харесай

Дамски маратонки в пастелни цветове

Колкото и да обичаме минимализма и монохромните визии, не можем да отречем, че в даден миг, изключително през топлите дни доскучават и ни се прищява доза прохлада, било то и единствено в краката ни. Бледорозово, люляково лилаво, светлосиньо, ментово зелено – сигнализира тренд радара ни и споделяме едно огромно „ да ” на тази наклонност, която пренаписа цветните регламенти и включи съвсем всички цветове в пастелните им нюанси в дизайна и на маратонките. Със сигурност ви е направила усещане тази красива бонбонена симбиоза и ви се желае да имате най-малко един чифт лукс в пастелна палитра. Къде да ги намерите и за какво да изберете пастелен модел – отговорите в идващите редове.
Пастелни маратонки – благополучие в цветове
Нежни, женствени, функционални – пастелните са същинско благополучие в цветове. Характерното за тези модели е, че с голяма лекост се съчетават с другите облекла с меки нюанси от закачалките, тъй като са „ дипломатични ” и мъчно може да сбъркате при композиция с повече от три пастелни цвята.

Моделите в светли пастелни тонове са съвършената симбиоза сред комфорт и хармония. С извънредно обаяние, ловко съумяват да добавят цветово аутфита или да му импонират, като живописен акцент, запленявайки даже и най-взискателните дамски усети.

Превръщайки се в епитом на свежия жанр, другите тълкования и комбинации разрешават независимост в израз на страстите, като на пиетдесетал е повдигнат стрийт стила, чийто тотем е увереността и комфортът.

Независимо дали препускате из града за следващата работна среща или отивате във фитнеса, другите издания в многоцветни вариации, подсилени от красиви акценти, ще шлейфоват стила ви до последния подробност.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР