Колко ще струва кампанията на новия проект Продължаваме промяната на

...
Колко ще струва кампанията на новия проект Продължаваме промяната на
Коментари Харесай

Среща Кирил Петков – Христо Иванов. Обсъждат ли премиер

Колко ще коства акцията на новия план „ Продължаваме промяната ” на Кирил Петков и Асен Василев? Под 1 милион лв., сподели Петков в предаването " ЕвроДикоФ ". И съобщи: „ Ще се вижда от кое място идват парите, всичко ще бъде изцяло транспарантно ”.  По думите му на уеб страницата на групировката ще бъдат оповестени имената на спонсорите, както и размерът на средствата, които дават. Партията ще разчита най-вече на представители от IT бранша, само че всеки с честен бизнес е добре пристигнал, сподели още някогашният министър.

" Наши другари с безусловно чист бизнес към този момент обявиха подготвеност да спонсорират акцията. Обещанията към този момент са за към 600 000 лева ", сподели Петков.

Следващата седмица „ Продължаваме промяната ” се среща с " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме ", с цел да разискват коалиция след изборите.

Не сме влизали с Демократична България в конкретики какъв да е министър председател и кой не. Не имаме вяра, че най-хубавата тактика да се явяваме с тях на избори. Ние примерно доста поддържаме президента Радев, а някои от тях може и да предпочетат да не го поддържат. Имаме и доста разлики. Който има вяра на нас, да гласоподава за нас, който има по-дясно виждане - за Демократична България, а по-ляво за Мая Манолова, сподели Петков.

На въпрос дали затваря вратата пред " ИТН " Петков изясни, че ще изчака Слави Трифонов " да премисли леко метода си на връзка ". И добави, че не имат вяра толкоз в дясната политика на Има Такъв Народ и " бюджетните им ястреби ", които държат на нулев бюджетен недостиг.

" За нас нулевият недостиг е нищо, в случай че има пенсионери, които живеят под линията на беднотия ", уточни Кирил Петков.

Не страня да приказвам за Има Такъв Народ. Там имаше доста хора, които одобрявам - Мика Зайкова да вземем за пример. Има и други, с които се радвах, че работих. Според мен те би трябвало да осмислят бъдещето на Народното събрание. Може вероятно да приказваме и с тях, сподели Петков.

Това, което ми беше малко по-трудно да вярвам на Трифонов е, че непрекъснато ни вкарваше в публичното внимание с някакви неверни неща - за бизнесите ни, за връзки всевъзможни измислени. Но ние нямаме его и чакаме да забележим по какъв начин ще е в бъдещето. За Слави - просто бих го изкачал какво има поради преди да преминем към договаряния и диалози, уточни Петков.

Ако има фрапантна смяна в ГЕРБ, също би имало някакъв разговор. Ако си признаят всички грехове и спрат да се оправдават, Това било положително първо изискване да приказваме, заключи Петков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР