Колко пари харчат пияните хора и какво си купуват?Алкохолът се

...
Колко пари харчат пияните хора и какво си купуват?Алкохолът се
Коментари Харесай

Колко пари харчат пияните хора и какво си купуват?

Колко пари харчат пияните хора и какво си купуват?

Алкохолът се отразява по друг метод на всеки.
А има и такива, които изваждат кредитните си карти и стартират да купуват неща, от които евентуално не се нуждаят.
Оказва се, че един от всеки шестима американци пазари, до момента в който е под въздействие на алкохол. Това демонстрират данните от изследване на платформата за персонални финанси Finder.

Храната и облеклото, в това число обувки и разнообразни фешън аксесоари, най-често са обвързани с сходен вид покупки.

Около 34% от тях са решили да си купят още алкохол или цигари, а почти със същия дял са тези, решили да залагат на хазартни игри.

И до момента в който този вид финансови решения са относително необятно публикувани, когато човек е изпил една, две или повече чашки, в листата на покупките „ на градус “ има и много по-изненадващи.

А 16% са пазарували предмети на изкуството. Същият % от хората споделят, че са се сдобили с нова кола след приложимост на алкохол.

Проучването демонстрира, че мъжете са по-склонни да харчат пари в нетрезво положение от дамите. Малко над една четвърт от интервюираните мъже признават, че са купували импулсивно алкохол, до момента в който при дамите този дял е към 10%.

Мъжете са и главната част от купувачите, които са се сдобили с домашни любимци и коли след приложимост на алкохол.

Милениалите са най-склонни да пазарят в такова положение с 33% от интервюираните от тази възрастова група, следвани от 28% за поколението Z.

По-възрастните американци са по-малко склонни да извадят кредитните си карти, откакто са пили – единствено 2% от така наречен „ бумъри “ (хората, родени след Втората международна война и 8% от поколението X (родените пред 60-те и 70-те години на предишния век) признават, че са пазарували в нетрезво положение.

Навиците на обособените генерации също се разграничават малко съгласно поколенията,

Добрата вест е, че извършването на покупки в нетрезво положение наподобява е в низходяща наклонност. Общата сума от 14 милиарда $ за предходната година е доста по-ниска от записаните 21.6 милиарда $ през 2020 година и доста под регистрираните близо 40 милиарда $ през 2019 г.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР