Колко много емоции се влагат в едно преместване на часовниковата

...
Колко много емоции се влагат в едно преместване на часовниковата
Коментари Харесай

Късметите, скрити в първите дни на 2022 година

Колко доста страсти се влагат в едно пренасяне на часовниковата стрелка. И какъв брой доста такива ни чакат през актуалната 2022-ра година. Но както всичко останало в всекидневието, значим е точният миг. За да се доближим до фантазиите си, да изпълним проектите си и да поемем по определения от нас път, е належащо да не губим вяра, че всичко е допустимо и постижимо. Трябва да съхраним положителното, да го напоим с вярата си и то да порасне, само че несъмнено - в точния миг.

Неслучайно първите дни на всяка нова година са с толкоз огромен заряд. Атмосферата се изпълва с обещания за смяна, за по-добро бъдеще и доста триумфи. Това е напълно предстоящо - откакто декември се опитваше да ни зареди по толкоз разнообразни способи. И нашият съвет е следният: възползвайте се и се насладете на тези прочувствени мигове, тъй като те в действителност могат да положат най-хубавите основи за една извънредно сполучлива нова година.

Екипът на Ви предлага няколко метода да го извършите:

На 01-ви януари започва новата промоционална акция от програмата за лоялни клиенти на Български състезателен тотализатор " Снежна Олимпиада с Тото Клуб ", в която могат да вземат участие всички, записали се в ТОТО Клуб. Напомняме Ви да се възползвате от нея всякога, когато вършиме покупка на стойност равна или над 2.00 лева По този метод в профилът ще се натрупват точки, които дават право на присъединяване в жребия за 5 парични облаги по 500 лева, 4 парични облаги по 700 лева, 3 парични облаги по 1 000 лева, 2 парични облаги по 2 100 лева и една парична облага от 2 500 лева Повече за изискванията на акцията можете да разберете на уеб страницата

Интересно е и да се спомене какво се случи през миналата седмица в обичаните на всички числови игри:

Джакпотът в играта " Тото 2 - 6/49 " към момента не е разкрил своя собственик, което прави допустимо повишаването му до 5 550 000 лева В идния 1-ви тираж за 2022 година. Но не се подвеждайте от номера - през миналата седмица се състояха 103-ти и нулевия тираж на игрите, които стана причина за доста облаги. 5-ците очевидно са на шанс в " Тото 2-6/49 ", тъй като цели 21 щастливци ги бяха уцелили, осигурявайки на всеки от тях парични награди надлежно от над 3970 лева За 103-ти тираж и от над 6200 лева за нулевия тираж. Както традицията повелява, чоп на инцидентен принцип от всички, създали залог за играта " Тото 2 - 6 от 49 " за нулевия тираж отнесе и един чисто нов състезателен Jaguar в гр. Монтана.

Вълнението продължава и в играта " Тото 2 - 5/35 ", тъй като сходен чоп беше извършен и измежду участниците в нея, само че разликата беше, че всеки от 10-мата късметлии завоюва по 1000 лева Това не е всичко: в тираж 103, трима щастливци са уцелили печелившата композиция, което донесе на всеки от тях по над 11 000 лева В нулевият тираж, броят им се усили с още четирима, спечелили по над 8540 лева всеки. Наградата от втори тото късмет в играта " Тото 2-5/35 " също бе извоювана от 3-ма щастливци за двата тиража общо.

В " Тото 2 - 6/42 " също записа 14 късметлии познали 5 от 6-те печеливши цифри, което направи допустимо прогнозният
джакпот в играта за 1-ви тираж да нарасне до 415 000 лева

Но най-щедър, както постоянно, се оказа Тото Джокер, като за тираж 103, той донесе на един късметлия 55 450 лева, а в нулевият тираж щастливците бяха двама - всеки с премия от по над 29 000 лв..

Ако пък сте почитатели на моментните лотарийни игри на Държавната
лотария към Спорт Тото, то припомняме, че към момента са в продажба талоните от лимитирания тираж на " Моят благополучен ден Bingo 2 " и по този начин известната " Шампионска кръстословица 2 ". Не пропускайте и другите тематични талони като " Празнични облаги ", " Зимна приказка " и " Баница с шансове ". Запомнете, че даже непечелившия ваучър е на шанс, тъй като можете да се включите в промоционалната акция " Печалби плюс: Весели празници ", която ще продължи до 09.01.2022 година, а повече за изискванията можете да откриете на уеб страницата lottery.toto.bg.

Късмет през новата 2022-ра година и не забравяйте, че печели единствено този, който играе! Успех!

* наличие на Спорт Тото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР