Колие изработено от 90 средно големи диаманта изчезна от съблекалнята

...
Колие изработено от 90 средно големи диаманта изчезна от съблекалнята
Коментари Харесай

Откраднаха диамантеното колие с олимпийски кръгове на Линой Ашрам, олимпийската шампионка е с Covid-19



Колие направено от 90 приблизително огромни диаманта изчезна от съблекалнята на олимпийската шампионка по художествена гимнастика Линой Ашрам. Камерите в коридора не са засекли някой е влизал в стаята по време на тренировката й, само че подаръка от почитатели е липсващ. Шампионката се обърна по малкия екран към крадеца и изясни, че огърлицата за нея, има прочувствена стойност.

Емоционалното послание на Линой, обаче не трогна крадеца. Вместо това златарят Гил Крамер, един от съдружниците в Диамантената борса на Израел, съобщи,че стартира разработване на копие на колието с петте олимпийски кръга. Той е огромен фен на спорта и гордостта да чуе химна на Израел на Олимпиадата е бил нещо доста значимо за него.



Преди копието да стане готово, полицията откри и върна бижуто на спортистката. Според следователят от полицията в северния град Хедера, Моше Сиди, колието е намерено инцидентно. Полицията е арестувала, след дълго гонене, наркодилър от известното в престъпните среди село Джиср а Зарка. Освен ножове, пари и дрога, у него е намерено напълно непокътнато колието на Линой. Предположението е, че сред спортистите или личния състав на Спортната академия има наркоман, който се разплаща с крадени движимости. Преди диамантите на Линой, от съблекалните и стаите в общежитието са изчезвали пари, мобилни телефони, музикална уредба, преносим компютър и даже... един от хронометрите.

Между краткотрайно при една от рутинните инспекции за Ъдэса-19, в спортната академия, Линой е дала позитивен резултат. Сега гимнастичката е под карантина, макар че няма признаци. От през днешния ден в Израел наложителните дни на изолираност при позитивна проба са понижени от 7 на 5. След приключването им Линой ще се върне в подготвителната зала. Гимнастичката още не е оповестила дали ще продължи да се състезава и най-важното дали ще взе участие на олимпийските игри в Париж. Като се гледа темпото на тренировките й и компликацията на новите й съчетания, може да се допусна, че отговорът ще е „ да “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР