Количеството розова боя, използвано в продукцията на филма Барби, е

...
Количеството розова боя, използвано в продукцията на филма Барби, е
Коментари Харесай

Продукцията на филма "Барби" е допринесла за световен недостиг на розова боя

Количеството розова багра, употребявано в продукцията на кино лентата " Барби ", е асъдействало за международен дефицит, заяви електронното издание на " Гардиън ".

В изявление за сп. " Аркитекчъръл дайджест ", режисьорът и дизайнерът на продукцията на идния филм описаха за структурата на съвсем напълно флуоресцентно розовия " Барбиленд ". Шесткратно номинираната за " Оскар " дизайнерка на филми Сара Грийнууд сподели, че филмът е довел до международен дефицит на розова багра.

Лорън Прауд, вицепрезидент на отдела по световен маркетинг в компания " Роско " - производителят на боите, които са били употребявани в " Барби ", посочи за всекидневника " Лос Анджелис Таймс ", че филмовата продукция е съвпаднала с по-мащабни международни проблеми с веригата за доставка по време на пандемията от КОВИД-19. За дефицита е асъдействало и метеорологичното време в щата Тексас при започване на 2021 година, което е повлияло на производството на основни материали за основаването на боята.

 Режисьорът на кино лентата Грета Гъруиг изясни, че блестящо розовият колорит е значим за
© iMDb

Режисьорът на кино лентата Грета Гъруиг изясни, че блестящо розовият колорит е значим за " запазването на " детското " в естетиката на " Барби ".

В диалога с " Аркитекчъръл дайджест " режисьорът на упования филм Грета Гъруиг изясни, че блестящо розовият колорит е значим за " запазването на " детското " в естетиката на " Барби ". Тя описа, че дизайнът на " Барбиленд " е въодушевен от къщата на Едгар Кауфман в Палм Спрингс, картините на Уейн Тибо, както и филмите " Голямото премеждие на Пий-Уий " и " Един американец в Париж ". Гъруиг добави, че не желае да не помни какво я е предиздвикало да обича Барби в детските си години.

В последна сметка сценографите осигуриха тъкмо задоволително количество багра за продукцията на кино лентата, който беше сниман най-вече в студиото на американската развлекателна компания " Уорнър Брос " в Лийвсден, Англия.

Филмът с присъединяване на Марго Роби и Райън Гослинг в основните функции на куклите Барби и Кен ще дебютира в кината по света на 21 юли. В актьорския състав са още Уил Ферел, Симу Лиу, Дуа Липа, Хелън Мирън, Иса Рей, Америка Ферера, Кейт Маккинън, Майкъл Сера и Нкути Гатва.


Вижте още: преводачката на " Времеубежище " Анджела Родел в особено изявление за " Дневник "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР