Колет бомба се взриви в склад на компанията за куриерски

...
Колет бомба се взриви в склад на компанията за куриерски
Коментари Харесай

Пети взрив на бомба в Тексас от началото на март

Колет бомба се взриви в склад на компанията за куриерски услуги FedEx в покрайнините на Сан Антонио, Тексас, съобщи „ Ройтерс “.

При гърмежът е бил ранен един от чиновниците на компанията, като от полицията разясниха, че той е бил закаран в болница и че няма заплаха за неговия живот. По това време в склада са работили 75 души.

Това е петата поредна детонация в щата от началото на месец март, като взривилият се колет е трябвало да бъде доставен в тексаската столица Остин, където станаха предходните произшествия.  

От пожарната работа обявиха, че на мястото на престъплението са пристигнали сътрудници на ФБР и Бюрото за алкохол, тютюн, огнестрелни оръжия и експлозиви.

„ Разглеждаме случая с презумпцията, че е обвързван с нашето намерено следствие. Не можем да знаем сигурно, преди да сме имали опцията да проучваме самите доказателства “, сподели представителят на ФБР Мишел Лее пред локален вестник.

От силите на реда разясниха, че последната бомба е имала по-сложен дизайн от останалите, което слага под въпрос връзката сред случаите.

При първите два гърмежа починаха трима чернокожи мъже, до момента в който третата детонация рани жена от латиноамерикански генезис, което накара полицията да прегледа расовата злоба като вероятен претекст за закононарушенията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР