Колекцията на Max Mara за есен/зима 2022 бе представена по

...
Колекцията на Max Mara за есен/зима 2022 бе представена по
Коментари Харесай

21 тоалета от новата колекция на Max Mara, с които преоткриваме женствеността

Колекцията на Max Mara за есен/зима 2022 бе показана по най-класическия и изтънчен метод, присъщо за марката, която още веднъж съчетава модернизъм с класическа грациозност и мощно подчертана женственост. Със сигурност ще видите по какъв начин множеството тоалети са монохромни и макар че неутралните тонове доминират, се открояват и ярки нюанси на жълто, оранжево и алено. Кашмирени пуловери, фини поло блузи и по този начин наречената задават стилните кодове за идната зима.

И в това ревю виждаме дами от разнообразни възрасти, раси и генерации, измежду които Джиджи и, Джесика Стам и Каролайн Трентини, което, както споделя креативният шеф на Max Mara - Ян Грифитс, „ това отразява разнообразието на дамите, всяка от които е облечена по метод, който да демонстрира нейния темперамент и просветеност. "

Шоуто отдава респект на дадаисткия разум на Софи Таубер-Арп - архитектка, танцьорка и ваятел, по тази причина носи името Modernist Magic. Швейцарската художничка е била дейна в интервала сред двете международни войни, а в този плевел геополитически и пост-пандемичен климат дизайнерите усещат паралел сред 2020-те и 20-те години на предишния век в покачвания дух на характерност и прогрес, споделян от двете столетия, на фона на мрачните международни каузи. „ Първата галерия, която видях в Лондон след локдауна, беше на Софи Теубер-Арп и това, което разпознах в нейната работа – с изключение на обстоятелството, че беше жена, чиято работа беше забравена през последните четиридесет години – беше чувството за обединение на модернизъм и прагматизъм с това за приказна магия “, споделя Грифитс.

„ Точно това беше съставката, която желаех да инжектирам в тази сбирка. “

Пространството, определено за ревюто, в допълнение отразява елегантността и трендовете в сбирката. Като една от най-големите, Max Mara е известна със своите типичен и изобретателни дизайни, които са непреходни. Докато доста дизайнери и марки трансформираха визията си, с цел да се приспособят към актуалните трендове, Max Mara е вярна на корените си, продължавайки да основава първокласни и висококачествени модели, които постоянно ще бъдат главен детайл в дрешника ни оттатък времето и сезоните.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР